PARTYFIKSERE: Thomas Gullestad (t.v.) og Magnus Rønningen sier til VG Nett at de har full kontroll før kveldens Pussycat Dolls-afterparty i Trondheim. Foto: Reuters og Erik Asla

40.000 kroner for å sitte ved siden av Pussycat Dolls

TRONDHEIM (VG Nett) VIP-gjestene har gladelig punget ut for å komme nær Pussycat Dolls på deres afterparty i Trondheim i kveld.

  • Alexander Nyhagen

Artikkelen er over 12 år gammel

Universal Music Group, the world's leading music company | Home Page - UMGMagnus Rønningen og Thomas Gullestads hjemmeside

Det spares ikke på noe når Nicole Scherzinger og resten av Pussycat Dolls inntar Trondheim.

Etter konserten i Dødens Dal er det duket for kjendisfest på utestedet Ricks i regi av de Los Angeles-bosatte partyfikserne Magnus Rønningen og Thomas Gullestad.

Etter det VG Nett kjenner til kommer Pussycat Dolls-jentene selv på festen rundt midnatt og skal ha levert en utførlig liste over hva som skal være på plass når de ankommer.

Nachspiel-suite

Jentene skal ha bedt om seks mikrofoner, grey goose vodka og blandevannet cranberry. Den største suiten i Trondheim er også reservert i tilfelle jentene får lyst til å fortsette festen ut i de sene nattetimer.

De skal også ha ytret ønske om å svinge seg på dansegulvet, så det skal være på plass en heis som kan ta jentene fra VIP-området og ut på gulvet i løpet av kvelden.

Ifølge Rønningen har de forhåndssolgt bord på VIP-området for til sammen 300.000 kroner, og VG Nett vet at de to bordene nærmest Pussycat Dolls-jentene gikk for 40.000 kroner per stykk.

- Vi har også tatt inn champagne for 1,5 millioner kroner som skal selges på VIP-området, sier Rønningen som selv var på middag med jentene i går.

- De var så fyllesyke at det ikke lignet mål. Nå har jentene vært og drukket med finnene, så de er nok forberedt på trøndere, legger han til.

Kjendistungt

250 kjendiser står på VIP-gjestelisten. Noen av kjendisene som har meldt sin ankomst er etter det VG Nett erfarer Oslo-TV-programleder Henriette Brusgaard, skuespiller Christian Skolmen, RBK-stjernene Steffen Iversen og Per Ciljan Skjelbred, P3-programleder Mina Hadjian (som også skal feire sin bursdag på festen), skuespiller og, ifølge Elle, Norges kjekkeste mann, Anders Danielsen Lie, Hotell Cæsar-skuespiller Minken Tveitan og bokaktuelle Aslak Nore.

Flere fra norsk finanselite skal også være ventet på festen.

PS! VG Nett møter Nicole Scherzinger før kveldens konsert, og du kan se et fyldig intervju med den solo-aktuelle artisten både på VG Nett og VGTV torsdag.

Flere artikler

  1. VG Nett utfordret Pussycat Dolls-frontkvinnen: Nicole vurderte norske kjendismenn

  2. Lover mer sexy Pussycat Dolls

  3. Scherzinger slet med bulimi og selvskading

  4. «Pussycat Dolls»-Nicole samarbeider med Ne-Yo

  5. Pamela (42) ute av dansen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder