POPDIVA: Selena Gomez - her på en filmvisning i Hollywood i oktober. Foto:Alberto E. Rodriguez,

Selena Gomez får ikke nok av Stargate

Den amerikanske popprinsessen (22) jobber med den norske produsentduoen igjen.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Det er i et radiointervju med norske NRJ at Gomez røper at hun samarbeider med Stargate om ny musikk i disse dager. 2013-suksessen med «Come & Get It» ga mersmak.

– De er best

– Stargate er best, de er helt fantastiske, sier Gomez og legger til at de snakker om Norge når de møtes.

STARGATE: Tor Erik Hermansen (t.v.) og Mikkel S. Eriksen i New York. Foto:THOMAS NILSSON,

Gomez, som sist besøkte Norge for litt over ett år siden, da hun opptrådte i Oslo Spektrum, forteller at hun gjerne vil komme tilbake snart.

– Norge er vakkert, og alle er veldig høflige. Maten er interessant! sier sangeren i intervjuet som er lagt ut på NRJs nettsider.

Tor Erik Hermansen (42) og Mikkel S. Eriksen (42) i Stargate har jobbet med mange av verdens desidert største stjerner, deriblant Iggy Azalea, Rita Ora, Rihanna, Katy Perry, Beyoncé og Ne-Yo. Duoen, som har base i New York, har figurert øverst på den amerikanske Billboard-lista en rekke ganger. Det var også Stargate som produserte Ylvis-hiten «The Fox».

EKS-PAR: Selena Gomez og Justin Bieber i 2012. Foto:Valerie Macon,Afp

Sår låt

Gomez er for øvrig singel etter at hun og det kanadiske popidolet Justin Bieber (20) har avsluttet forholdet – igjen. De to har hatt et av og på-forhold i over tre år. Gomez' har betrodd til amerikanske medier at hennes nye låt «The Heart Wants What The Heart Wants» er inspirert av hennes «følelser for Justin».

22-åringen har også tatt til tårene flere ganger når hun har fremført låten.

Når NRJ spør om hva hun synes om Biebers nye, omstridte, blonde hårsveis, nøyer hun seg med å svare: Han om det.

LES OGSÅ:Selena Gomez elsker tegningene til norske «Kjendistegneren»

Gomez, som nylig la ut et bilde av seg selv sammen med et av sine store skuespillerforbilder – Jennifer Aniston (45), opplyser til NRJ at hun gjerne vil ha mer tid til selv å jobbe som skuespiller, og at det er noe hun vil prioritere i tiden fremover.

GOD TONE: Selena Gomez og Jennifer Aniston på en filmgalla til ære for sistnevntei Los Angeles 5. desember. Foto:Ari Perilstein,Afp

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder