Lenes manager: Moralsk og etisk forkastelig

VAR MENTOR: Lene Nystrøm er mest kjent som frontfigur i popbandet «Aqua», men var også en av mentorene i «The Voice». Foto: Roger Neumann

Hevder Aqua-Lene ble overvåket i den danske Se og Hør-skandalen

Ifølge den danske avisen BT skal Aqua-Lene (40) være en av 28 danske kjendiser som ble overvåket av danske Se og Hør.

 • Marcus Husby
 • Elise Alexandra Gulbrandsen

Artikkelen er over seks år gammel

Avisen hevder at de har fått tilgang på dokumentasjon som bekrefter at 28 danske kjendiser og kongelige har blitt overvåket.

VG har vært i kontakt med Lene Nystrøms manager Ole Jonsbråten, som kommenterer følgende på vegne av managementet og Nystrøm:

«I utgangspunktet har man stort sett følt at det har vært et gjensidig og respektabelt «avstandsforhold» med Se og Hør Danmark opp gjennom årene, selv om det gjennom snart 20 år i rampelyset har vært feilaktige saker og opplevelser man har funnet forunderlig, som man godt kunne vært foruten.

Spesielt på grunn av det, og denne bekreftelsen nå, så forsterkes denne svært ubehagelige følelsen hva angår privatlivets invadering, og man anser det hele totalt moralsk og etisk forkastelig.

Man er dog veldig glad for at det nå avdekkes, og at de ansvarlige blir stilt - og må stilles - til ansvar for dette lavmål.

Ironisk nok fremstår det hele nå som et godt eksempel på at «karma biter dig i røven» enkelte ganger, sagt på godt dansk, og det er så meget fortjent.

Videre nå vil vi sette oss nærmere inn i saken med vår advokat John Chr. Elden, og vurdere eventuelt videre handling på bakgrunn av det.»

Lene Nystrøm er først og fremst kjent som frontfigur i popbandet «Aqua». Hun har flere år bodd i Danmark og er gift med danske Søren Rasted.

Blant personene som skal ha blitt overvåket er også prinsesse Marie og prins Joachim, kronprinsesse Mary og kronprins Fredrik. Skuespiller Iben Hjejle og Metallica-trommis Lars Ulrich, skal også være blant de som ble overvåket. Se hele listen her!

Ansatte i danske Se og Hør har også innrømmet å ha kjøpt opplysninger om kongelige og kjendisers kredittkortbruk av en IT-ekspert.

VG oppdaterer saken!

Mer om

 1. Medier
 2. Aqua

Flere artikler

 1. Se og Hør-journalist: Handlet etter ordre

 2. Dansk Se og Hør overvåket kortbruk:
  Aller-konsernets norske toppsjef:
  - En ekstrem situasjon

 3. Tidligere nyhetssjef bekrefter kilde i dansk Se og Hør-skandale

 4. Mads Mikkelsen anmelder dansk Se og Hør

 5. Dansk politi sikter to journalister i Se og Hør-sak

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder