EKS-KOLLEGER: Adam Levine og Christina Aguilera. Foto: AP

Levine raser mot kroppskritikken av Aguilera

Adam Levine beskriver omtalen av Christina Aguileras ekstra kilo som mobbing.

Artikkelen er over syv år gammel

I amerikanske «The Voice» har de to musikerne kranglet som hund og katt i dommerpanelet. Men på privaten har Maroon 5-vokalisten Levine (33) og popstjernen Christina Aguilera (31) en god tone.

På en pressekonferanse for den nye runden av «The Voice» fredag benyttet Levine anledningen til å ta sin tidligere dommerkollega i forsvar. Han hadde nemlig noe viktig på hjertet.

STOLT: Christina Aguilera, her på en musikkgalla nylig, er fornøyd med kroppen sin og blåser av kritikken. Foto: WENN

- Bli voksne

Levine har sett seg svært lei på alle rapporter om Aguileras nye kroppsfasong.

Det faktum at den tidligere så radmagre popprinsessen har fått frodigere former, har nemlig ikke gått amerikanske medier hus forbi. Og mange har vært nådeløse i sine beskrivelser og bildebruk.

- Kritikerne må bli voksne. Det har utviklet seg en kultur, og da særlig innen kejndiskulturen, hvor det liksom er lov til å si stygge ting om mennesker, enten det er om Christina Aguilera eller meg, utbasunerte Levine ifølge People .

Forbannet

- Christina får spesielt mye av det, og det gjør meg forbannet. Selvsagt støtter jeg henne og forsvarer henne, forklarte musikeren.

Levine stempler kommentarene rettet mot Aguilera som mobbing.

- Det er ikke kult. Jeg har aldri likt det. Tvert imot er det grusomt, og jeg forsvarer henne når jeg hører det. Ingen andre har noe med dette, tordnet Levine på pressekonferansen.

Han uttalte også at han kommer til å savne Aguilera i jurypanelet i neste års runde av talentshowet. Da tar nemlig Aguilera dommerpause.

- Det har aldri vært noen krig mellom oss. Kranglene er skuespill, avslørte 33-åringen omm de tidvis krasse meningsutvekslingene mellom dem to.

Elsker kroppen sin

Plateaktuelle Aguilera har selv forsvart kroppen sin flere ganger.

- Så lenge jeg trives med meg selv, er det all bekreftelsen jeg trenger, uttaltehun i et intervju med People i fjor .

- Jeg har en kjæreste som elsker kroppen min. Jeg elsker kroppen min, sønnen min er glad og har god helse, og det er alt som betyr noe. Vi damer blir definitivt undersøkt med lupe og gransket nøye. Du må være en sterk, kraftfull og selvsikker kvinne, la hun til.

NB: Kommende dommere i amerikanske «The Voice» er Shakira og Usher.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder