I SOFAEN: Både Adelén og Gabrielle er gjester i sofaen når VGTVs Morten Hegseth inviterer til vorspiel i forkant av det store VG-listeshowet fra Rådhusplassen i Oslo. Vorspielsendingen starter 18.15, mens selve showet sparkes igang 19.55 - direkte på VGTV og NRK! Foto: HALLGEIR VÅGENES / MATTIS SANDBLAD Foto: ,

Disse kommer på VG-lista-vorspielet

Isac Elliot, Sophie Elise, Gabrielle og Adelen er bare
noen av dem som kommer i sofaen når VGTV kjører direktesendt vorspielsending før det store VG-listeshowet fra Rådhusplassen i Oslo klokken 19.55 i kveld.

 • Stein Østbø

Artikkelen er over seks år gammel

VGTV Rampelys gir dere en to timer lang direktesendt vorspiel-sending i forkant av kveldens VG-listeshow, som du kan følge på VGTV fra 18.15.

Se Isac Elliot møte elleville fans utenfor hotellet sitt fredag formiddag!

Programleder er Morten Hegseth, som skal ha besøk av en rekke kjente artister i sofaen. Reporter Ingvill Dybfest Dahl skal ta temperaturen blant publikum og blant kjendisene på den røde løperen, hvor blant andre John Arne Riise, Aksel Lund Svindal og en rekke andre kjendiser er forventet å dukke opp.

- For de som ikke har mulighet, eller rett og slett ikke orker å reise til Rådhusplassen, er det beste alternativet å følge med på VGTV fra 18.15. Her kommer programledere, artister, hysteriske fans og en rekke andre gjester som garantert kommer til å sørge for at feststemningen går i taket. Det er jo fredag, og ingenting er bedre enn et godt fredags-vorspiel, sier Morten Hegseth.

Selve VG-lista sendingen ledes av Christine Dancke og Kåre Magnus Bergh og starter 19.55 på NRK og VGTV, rett etter vorspielsendingen. Der skal blant andre Austin Mahone, Rita Ora, OnklP og en rekke andre artister opptre.

Christine Dancke – som leder VG-lista for første gang, lover topp stemning.

- Nesten halvparten av de låtene folk i Norge hører mest på akkurat nå, skal jo bli fremført på VG-lista i kveld. Så dette blir innmari kult.

- Hvordan blir det å debutere som programleder for VG-lista i kveld?

- He-he. Jeg var litt uvel når jeg våknet opp i dag tidlig, men dette går bra, selv om jeg er litt nervøs. Jeg gleder meg noe innmari, sier Christine Dancke, som også blir å se i VGTVs vorspielsending fra sendestart.

Mer om

 1. VG-Lista Topp 20
 2. VG-lista

Flere artikler

 1. Disse to skal lede VG-Lista-showet fra Rådhusplassen

 2. Full fest på rød løper: Kjendisene i full pryd før VG-listeshowet

 3. Slik følger du Gullrute-festen på VG

 4. VG-listashowet i kveld: Regn med regn

 5. Disse artistene kommer til VG-listeshowet

Fra andre aviser

 1. - Pop til sulteforede ungdommer

  Aftenposten
 2. Neste tropp klar for «Kompani Lauritzen»

  Fædrelandsvennen
 3. Se bildene fra den røde løperen

  Bergens Tidende
 4. Glitter og stas tross koronaamputert Gullruten

  Aftenposten
 5. Vi følger Elton John-festen direkte

  Fædrelandsvennen
 6. Tenåringsidol avlyste Norway Cup-konsert

  Aftenposten

VG Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med kickback.no