KLARE: Silya Nymoen, Margaret Berger og Marion Ravn skal sammen underholde de rundt 75.000 som er ventet til Rådhusplassen 20. juni. Foto:Mattis Sandblad, Nils Bjåland, Jørgen Braastad,VG

Dame-trio på VG-lista Topp 20

Margaret Berger, Marion Ravn og Silya Nymoen tar alle turen innom Rådhusplassen i juni.

 • Felicia Alvsing

Artikkelen er over fem år gammel

Det er dermed duket for god stemning med tre av Norges største kvinnelige artister sammen på scenen i Oslo 20. juni.

Fra tidligere er Marcus & Martinus, The Main Level, Jaa9 & OnklP, The Fooo Conspiracy, Staysman & Lazz og Katastrofe bekreftet til VG-lista Topp 20-showet, som i år skal være på en lørdag.

Har du lest?De skal lede VG-lista Topp 20-showet på Rådhusplassen

Margaret Berger ga ut debutalbumet «Chameleon» etter å ha kommet på en annenplass i «Idol», det året Kjartan Salvesen vant. Hun vant Melodi Grand Prix med bidraget «I Feed You My Love» i 2013, og kunne skilte med en fjerdeplass i den internasjonale finalen. I det siste har hun vært dommer på «Idol Jr.» på TV 2.

Marion Ravn ble verdenskjent gjennom duoen M2M, som besto av Ravn og Marit Larsen. I 2002 gikk de skilte veier, og Ravn debuterte med soloalbumet «Here I Am» i 2005. Hun har også vært dommer i «Idol» og «X Factor», og var for to år siden også å se i TV 2s flaggskip «Hver gang vi møtes». I fjor ga ut hun albumene «Scandal Vol. I» og «Scandal Vol. II» - og denne våren har hun vært på veien med Lionel Richie.

Silya Nymoen, også kjent under artistnavnene Anéa og SiLyA, er vokalist i gruppa Multicyde, som har gitt ut hitlåter som «Not For The Dough» og «The ClapTrap». I senere år har hun deltatt både som artist og låtskriver i Melodi Grand Prix, og for to år siden vant hun NRKs «Stjernekamp»s andre sesong. I vår har hun spilt i «Sweeney Todd» på Det Norske Teateret.

Både Ravn, Berger og Nymoen har vært med på VG-listas sommerturné tidligere - men dette er første gangen de deltar som en trio.

VG lista-show på rådhusplassen. Austin Mahone. FOTO: KRISTER SØRBØ/VG Foto:Krister Sørbø,VG

HER er en oversikt over alle som kommer!

VG-lista har de siste årene vært en stor suksess, og stjerner som Rita Ora, Austin Mahone, Cody Simpson, Jason Mraz og Kiesza – for å nevne noen. I tillegg har kjente nordmenn som Sivert Høyem, Gabrielle, Admiral P, Adelén og Donkeyboy tatt turen innom hovedstaden for å underholde folkemengden som dukker opp for sommerens store konsert. I fjor fulgte hele 75.000 fra Rådhusplassen, og flere satt hjemme i sofaen og fulgte showet på NRK og VGTV.

VG-lista er et samarbeid mellom VG og P3, og de neste ukene vil vi slippe flere artister på Facebook, Instagram, NRK.no og her på VG.no. Følg med, og se om din favorittartist tar turen innom Rådhusplassen!

Et godt tips vil være å følge VG-lista Topp 20 på Instagram og Facebook, samt å følge P3 på Instagram.

VG-lista er et gratis heldagsarrangement, og allerede klokken 10.00 åpner aktivitetsområdet i byen, hvor publikum kan delta i ulike aktiviteter og konkurranser.

Startskuddet går lørdag 20. juni på Rådhusplassen i Oslo, før turneen reiser videre til Stavanger (1. juli), Bergen (8. juli) og Trondheim (15. juli).

Mer om

 1. VG-Lista Topp 20
 2. VG-lista
 3. Norsk musikk

Flere artikler

 1. Eurovision-vinner til VG-lista

 2. Britene inntar Rådhusplassen!

 3. Idol-Jesper, Sandra Lyng og Kvammen til VG-lista

 4. Nye tilskudd til VG-lista

 5. Astrid S til VG-lista

Fra andre aviser

 1. Kristiansand kan få VG-lista-konsert

  Fædrelandsvennen
 2. Er klar til å erobre kysten

  Bergens Tidende
 3. a-ha og Kygo er de eneste norske artistene som selger like mange konsertbilletter som Marcus & Martinus

  Bergens Tidende
 4. Først erobret de Norden. Nå Marcus & Martinus i ferd med å slå igjennom i Europa.

  Aftenposten
 5. 10 svulmende bergensøyeblikk

  Bergens Tidende
 6. Marcus og Martinus er tidenes yngste til å vinne «Årets Spellemann»

  Fædrelandsvennen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder