FESTET MED JUSTIN: Her er Mona Berntsen (23, i midten) på fest med Jessica Biel (31) og Justin Timberlake (32) i natt. Foto: AFP/Privat
FESTET MED JUSTIN: Her er Mona Berntsen (23, i midten) på fest med Jessica Biel (31) og Justin Timberlake (32) i natt. Foto: AFP/Privat

Norske Mona (23) danset med Timberlake og 'N Sync

- Dette har vært en barndomsdrøm

MUSIKK

Midt i det historiske comebacket til 'N Sync i natt var Mona Berntsen (23) fra Oslo.

Publisert: Oppdatert: 27.08.13 07:28

- Jeg har ikke så mange ord, det var helt ubeskrivelig, forteller Mona Berntsen til VG på telefon fra USA.

23-åringen har god grunn til å være fornøyd, etter et døgn som har fortonet seg som nesten helt uvirkelig.

Privat fest

Under nattens MTV Video Music Awards i Brooklyn var Mona Berntsen én av danserne som opptrådte med Justin Timberlake under hans forrykende medleyshow.

Hun var også med da Timberlake ble gjenforent med sine tidligere medlemmer i 'N Sync, og taket nesten revnet av jubelen fra publikum i Barclay Center.

- Det var helt uvirkelig! For meg har dette vært en barndomsdrøm. Justin er noen jeg har vokst opp med å være fan av. Det er utrolig kult hvor jordnær og snill han er, sier 23-åringen.

Etter opptredenen tok Timberlake med seg hele bandet, danserne og crewet på en privat middag for å feire nattens suksess.

Festet med Jay-Z

- Justin inviterte alle på privat middag, så vi kunne feire og feste sammen bare oss. Etter to-tre timer dro vi over på festen til Jay-Z og P Diddy, men vi endte opp med bare å feste i et hjørne, ler Berntsen.

Selv fant hun tonen med Timberlakes kone, Jessica Biel.

- Jeg har danset med henne i hele kveld, hun er dritmorsom, mener danseren om sin nye venn.

I 2008 vant 23-åringen den skandinaviske finalen av «Dansefeber». Siden 2010 har den norske jenta hatt base i Los Angeles i USA, for å satse for fullt på dansingen.

FI to år har hun blant annet vært fast danser for Chris Brown.

De intense forberedelsene til VMA-utdelingen i Brooklyn har vært i ti dager.

- Vi startet med full trening i Miami i fire dager først, før vi flyttet treningen til New York. Justin har vært på alle treningene hver dag, åtte timer hver dag fra start til slutt. Det er sjeldent du ser en artist så dedikert, påpeker 23-åringen, som bare har hyggelige ting å si om Timberlake.

- Han er supermorsom!

Her kan du lese mer om