Dina er første tranceartist som synger på norsk

MUSIKK

17 år gamle Dina er den første i Norge som synger trance/dance med norske tekster. Det har gitt henne en syvendeplass på VG-lista.

Publisert:

- Jeg har fått veldig god respons på at jeg synger på norsk. Jeg tror mange jenter kjenner seg igjen i låta. Det var en gutt som fortalte meg at det nesten var slutt med kjæresten. Men da han hadde gitt kjæresten sangen min «Bli hos meg» i gave, hadde de blitt sammen igjen, sier Dina.

- Så du reddet forholdet deres?

- Ja, jeg gjorde faktisk det, smiler Dina, som egentlig heter Caroline Kongerud og kommer fra Nordstrand i Oslo.

Allsidig

I tillegg til å nærme seg toppen av VG-lista har hun kommet på fjerdeplass i NM i tennis og også vært i finalen i Frøken Norge.

- En tid drev jeg med dans, tennis, alpint, musikk og skole. Jeg har alltid gjort mye, og er vel flink til å strukturere hverdagen. Dessuten kjører mamma meg rundt, ler den sjarmerende 17-åringen, som også får tid til kjæreste.

- Han har mye å gjøre selv. Jeg tror det er det som berger forholdet, sier Dina. Dina har nå spilt inn to nye låter, og håper at hun skal få gitt ut et helt album med norskspråklig trance.

- Det skal ikke stå på meg, gliser hun.

Dina kommer fra stallen til Teigen Studio, og er godt fornøyd med samarbeidet med Jahn Teigen.

- Jeg har bare skrevet under en intensjonskontrakt, og jeg har gode erfaringer med Teigen Studio. De har skaffet jobber på messer, og jeg har fått være med på visningskvelder, sier Dina.