- Synger om kjærlighet

(VG Nett) Norske Dina (17) druknet i spørsmål da hun møtte fansen Tett på nett på VG Nett i dag, mandag.

ARTIKKELEN ER OVER 16 ÅR GAMMEL

SE VIDEO-INTERVJU

- Jeg valgte trance fordi det var nytt og utfordrende. Da jeg begynte å skrive låter for to år siden, så var det først på engelsk. Det var lettere. Men så gikk jeg over til å skrive på norsk, siden det er mitt språk. Men jeg vet ikke om jeg kommer til å skrive bare norske tekster til evig tid, sier Dina til VG Nett.

Første nettmøte

Hun har sin fulle hyre med å svare på de mange hundre spørsmålene som har kommet inn til Tett på nett-intervjuet. Det er første gang trance-artisten, som forrige uke føk til topps på VGs Topp 20-liste, møter fansen over nettet. FØLGINTERVJUET HER!

- Så mage spørsmål! Helt utrolig. Dette er spennende, sier 17-åringen som får mange friertilbud og komplimenter. Men alle som håper på napp fra ungjenta, blir skuffet.

Er opptatt

- Jeg har kjæreste, røper Dina som selv skriver alle låttekstene. De fleste handler om kjærlighet. Men selv om sangeren er lykkelig forelsket, synger hun også om kjærlighetssorg.

- Jeg synger om kjærlighet, om det å være en part i et forhold. Noen kommer, og noen går. Det har vi vel alle opplevd, sier Dina.

Gammelt navn

Artistnavnet er ikke nytt og ikke tilfeldig valgt.

- Jeg ble kalt Dina da jeg var liten. Da jeg trengte et kunstnernavn, så var Dina et naturlig valg, forklarer hun.

Førsteplassen på VG-lista frister til å servere fansen mer. Dina, som har en hektisk timeplan med opptredener i ukene som kommer, håper å lansere resten av albumet i august.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder