FRITT VILT: Britney Spears (27) - her på en prisgalla for noen måneder siden - er jaget av både presse og fans. Foto: Reuters

Hun er hottest på planeten!

(VG Nett) For andre året på rad figurerer Britney øverst på listen over verdens mest eksponerte stjerner.

ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL
Britney Spears

Den amerikanske popstjernen (27) topper "hottest på planeten"-barometeret til avisen USA Today, dvs at ingen andre kjendiser har blitt omtalt så mye som henne i både trykte medier og nettmedier i året som har gått.

Britney kan skilte med mest mediaomtale i totalt 11 av årets uker i 2008, og det er det ingen andre celebriteter som kan måle seg med.

Motgang og medgang

Medienes omtale av popstjernen spenner over et bredt spekter.

Året startet med den alvorlige kollapsen, som senere førte til at Britney mistet omsorgen for sønnene og ble umyndiggjort av retten.

OPPTUR: Britney på amerikanske frokost-TV på sin egen bursdag - 2. desember i fjor. Foto: AFP

De siste par månedene har det imidlertid gått i riktig retning for 27-åringen, som har håvet inn flere MTV-priser og toppet listene verden over med låten "Womanizer" og albumet "Circus". Mediene har også bevist at de er like interessert i stjernens medgang som motgang.

Britney, i tillegg nylig kåret til "Beste comeback i 2008" av bladet People, toppet også hottest-lista i fjor.

Under Britney på lista, finner vi i følgende rekkefølge: Angelina Jolie, Jennifer Aniston og mannen de to sistnevnte begge har en forbindelse til - Brad Pitt.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder