Hyller Jackson på Quart

QUARTFESTIVALEN (VG Nett) I kveld står Black Eyed Peas på scenen under Quartfestivalen. De vil benytte anledningen til å hylle nylig avdøde Michael Jackson.

  • Ida Anna Haugen
ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

- Vi kommer helt klart til å finne på noe, fortalte Fergie da VG Nett møtte henne tirsdag i forbindelse med Slash-konserten.

VGTV:Se hele intervjuet med Fergie her

I kveld står hun på scenen igjen. Denne gangen sammen med bandet hun er best kjent fra; The Black Eyed Peas. Og bandmedlemmene har en svært nær tilknytning til Michael Jackson.

Bidro på album

Både Fergie og Will.I.am fra bandet har bidratt på nyinnspillingen av Michael Jacksons legendariske Thriller-album. Fergie med låten Beat it, og Will.I.am som produsent.

Les også:- Michael Jackson var et ikon

Will.I.am skal også ha vært i studio med Jackson flere ganger og arbeidet med nytt materiale for Jackson. For bandet var det et stort sjokk å motta beskjeden om popkongens død.

- Vi var på et utested i Paris der Will var DJ, og plutselig stoppet han musikken. Jeg trodde han skulle komme med en spøk, men med en gang han sa at Michael Jackson var død skjønte jeg at det ikke var en spøk. Will ville aldri spøke med noe sånt, fortalte Fergie.

Resten av kvelden ble brukt til å holde rundt hverandre og spille Jackson-låter.

Nytt album

The Black Eyed Peas er for tiden aktuelle med albumet The E.N.D, men til tross for den dystre tittelen lover Fergie at det ikke er slutten for bandet.

- Vi fortsetter, men det er slutten på en epoke i musikkindustrien. Før sparte vi penger for å kunne kjøpe oss en CD og holde den fysisk i hånden, slik er det ikke lenger, sier hun.

Se også VGTV:Disse sjekketriksene funker på Quart-jentene

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder