M2M-eventyret fortsetter

Marion Ravn (16 sist torsdag) og Marit Larsen (16) i M2M er tilbake på toppen av amerikanske hitlister.

Artikkelen er over 19 år gammel

Deres andre single, «Mirror Mirror», er denne uken USAs fjerde mest solgte single. I Sør-Øst Asia er det gullsalg over hele linja, unntatt Japan.

Fjerdeplass er den aller beste plasseringen hittil for M2M i USA. Førstesinglen «Don't Say You Love Me» nådde femteplassen på den rene salgslisten.

«Mirror Mirror» gjør et sterkt hopp fra niende til fjerde på Billboards offisielle salgsliste. På den kombinerte radio- og salgslista, Billboard Hot 100, gjør den også et byks fra 86. til 62. plass. Jentenes første single, «Don't Say You Love Me», nådde helt opp til 21. plass på denne listen.

Derimot sliter de to litt mer med albumsalget i USA. «Shades of Purple» ligger denne uken på 111. plass, som er et fall fra 89. plass.

Dyrket

I Sør-Øst Asia blir de samtidig dyrket som popidoler. Rapporter fra Filippinene og Thailand forteller om 5000-6000 fans som møter opp på korte showcase-konserter, og gullgrensen for «Don't Say You Love Me» er nådd både i Taiwan, Korea, Filippinene, Thailand, Singapore og Indonesia, samt Australia og New Zealand. Senere i sommer er det klart for PR i Mexico og Sør-Amerika, der «Don't Say You Love Me» er den mest solgte utenlandske sangen akkurat nå og ligger på annenplass på den nasjonale salgslisten.

Skuespiller-kontrakt

Etter det VG erfarer gjenstår også kun detaljer før jentene underskriver skuespillerkontrakt i USA for WB-TV (Warner Brothers' TV-kanal), som nå skal i gang med storsatsingen «Young Americans» - oppfølgeren til den svært populære ungdomsserien «Dawson's Creek».

Her har Marit og Marion fått tilbud om hver sin rolle. Manager Thomas Erdtman fortalte til VG i mars at Marit og Marion i første omgang skal delta i de åtte første episodene av denne serien.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder