KLAPPER: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit deltar på "Dugnad for flomofrene" på Rockefeller i Oslo torsdag kveld. Foto: Scanpix

Spilte for flodbølgeofrene

Kronprinsparet på Rockefeller

ROCKEFELLER (VG Nett) Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit var blant publikum på et smekkfullt Rockefeller torsdag kveld.

Christine Jensen
ARTIKKELEN ER OVER 14 ÅR GAMMEL

På scenen stod store navn som Thomas Dybdahl, Magnet, Maria Mena, Kurt Nilsen, Ralph Myerz & The Jack Herren Band, We og Big Bang.

Se bilder fra konserten her

Hjelper ofrene

RALPH MYERS: Ralph Myers and the Jack Herren Band synger for kronpsrinsparet og andre fremmøtte på Rockefeller. Foto: Scanpix

Inntektene fra konserten gikk uavkortet til å hjelpe ofrene etter flodbølgekatastrofen. Pengene vil bli satt inn på kontonummer 12, som er en samlekonto for alle de store nødhjelpsorganisasjonene.

Ville ikke si noe

Kronprinsen og Kronprinsessen ville ikke si noe til pressen da de ankom Rockefeller, men de så ut til å storkose seg da Ralph Myerz & The Jack Herren Band gikk på scenen som første band.

Konsert stod også på programmet tidligere i dag, da kronprinsen -
sammen med generalsekretær Gro Brækken i Redd Barna og Oslos ordfører Per Ditlef-Simonsen - så konserten «En scene for Asia» på Løvebakken utenfor Stortinget.

- Det er viktig at fokus på barna kommer fram. Det er noe som har vært spesielt i denne situasjonen, sa kronprins Haakon.

Spilte inn sang

Torsdag møttes også nærmere 100 av norges største artister opp i Rainbow Studios i Oslo for å spille inn låten «Venn».

Sangen, som er skrevet av blant andre forfatteren og musikeren Jo Nesbø og komponert av Lene Marlin og Espen Lind, blir utgitt på en dobbelt-CD som vil være i salg fra uke 4.

Inntektene fra platesalget er øremerket Røde Kors sitt arbeid i den hardt rammede Aceh provinsen i Indonesia.

SPILTE INN SANG: Det var mange kjendiser på et sted da «Venn» ble spilt inn i Rainbow Studios i Oslo torsdag. Her er bla. Ravi, Jan Werner Danielsen, Sandra Lyng Haugen, Karen Jo Fields og Kurt Nilsen. Foto: Scanpix

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder