Broiler-Simen er singel igjen

STAVANGER (VG) Det var nærmest kjærlighet ved første blikk da Simen Auke i Broiler møtte kjæresten sin i 2013. Nå er imidlertid DJ-en singel igjen.

Jennifer Bråthen
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Da Mikkel Christiansen (22) og Simen Auke (23) ankom Universals sommerfest i fjor sommer, fortalte begge at de var i fast forhold. Nå bekrefter både Auke at kjærligheten har tatt slutt.

– Jeg har vært singel siden februar, og nå kommer jeg til å være singel lenge, sier Auke til VG.

– Lettere å være singel

Rays Of Light-artisten er aktuell med VG-lista Topp 20-show denne sommeren, og skal i tillegg spille på flere festivaler i Sverige.

– Det er lettere å være singel enn å ha kjæreste i den bransjen vi er i. Det hele kommer selvfølgelig litt an på hva slags dame man forholder seg til da, men det kan fort bli mye sjalusi. Hvis jeg skal få meg ny kjæreste nå er det viktig at hun er trygg på seg selv, stoler på meg og forstår at jeg reiser mye i forbindelse med jobben min, sier han.

Drammenseren forteller at han nå skal nyte sommeren som singel og fokusere på musikken.

– Jeg tror at drømmedama dukker opp når han minst venter det!

SPILTE FOR 10.000: Mikkel Christiansen (t.v.) og Simen Auke bak scenen kun timer før VG-lista-konserten startet i Stavanger. Foto:THERESE ALICE SANNE /VG,

Sportsbiler i millionklassen

Christiansen er ordknapp når VG spør hvordan det går med kjærligheten, men han bekrefter at han er i et nytt forhold. Det var gjennom Christiansen Auke traff sin tidligere partner.

I fjor bedyret guttene at de skulle spare til leiligheter, men i februar gikk de til innkjøp av sportsbiler i millionklassen.

– Vi er idioter. Vi oppfylte guttedrømmen først, sier Christiansen.

Nylig flyttet han tilbake til faren sin i Drammen. Auke, på sin side, er blitt samboer med med to kompiser i en leid leilighet i Oslo.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder