LIVET SMILER: Carola Häggkvist, her avbildet i Tønsberg for en tid tilbake. Foto:Nils Bjåland,VG

Carola blogger i forelskelsesrus

Carola Häggkvist er så lykkelig og forelsket at hun «nesten ikke tror det er sant».

Artikkelen er over fem år gammel

Eksterne lenker

Carolas blogg

Få uker har gått siden det ble kjent at Carola hadde fått seg kjæreste. Like etter oppslagene i svenske medier bekreftet sangeren at hennes nye flamme er musikeren Jimmy Källqvist (44).

Og det er en sprudlende og fornøyd Carola som går inn i 2015 – det vitner hennes ferskeste blogginnlegg om. Natt til 1. januar blogget 48-åringen følgende i sin nyttårshilsen til fansen:

KJÆRESTEN: Jimmy Källqvist (44). Foto:Jessica Gow / Tt,

«Jeg er så lykkelig i livet mitt akkurat nå. Takknemlig overfor Gud, mine elskede barn, alle vennene mine og ikke minst for min kjærlighet Jimmy, som er så mye av alt det jeg har lengtet etter at jeg nesten ikke tror det er sant.»

Hun fortsetter: «Bedre enn mine drømmer. Og da er det bra. Det liker vi. Hihi».

Carola befinner seg for tiden i Florida, hvor blant annet konserter i Sjømannskirken i Miami står på programmet.

Åpenhjertig på TV

Källqvist spiller bass i bandet JB Quartet. I Sverige er han i tillegg kjent som ekskjæresten til Petra Marklund, programleder for populære «Allsang på Skansen». De to avsluttet forholdet i 2011 etter fem år.

Sangstjernen har de siste månedene vært å se på svenske TV4 hver lørdag, som en av stjernene i «Så Mycket Bättre» – den svenske versjonen av «Hver gang vi møtes». Da skapte hun overskrifter med betroelser om at hun hadde gått med selvmordstanker og vært intim med en annen kvinne.

Carola skilte seg fra norske Runar Søgaard i 2000 – ti år etter at de giftet seg. Siden da har hun ikke hatt noen lange forhold.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder