Norske Ingerid: - Helt latterlig

MATFORGIFTET: Justin Bieber har blitt matforgiftet i Argentina, og gikk av scenen etter bare en drøy halvtime. Her er Bieber fotografert under en konsert i Paraguay onsdag. Foto: AP / Jorge Saenz

Matforgiftet Bieber gikk av scenen

En matforgiftet Justin Bieber gikk av scenen i Buenos Aires etter en drøy halvtime natt til søndag.

  • Eivind Haugen

Artikkelen er over seks år gammel

Bieber tvitret i timene før konserten om at han hadde blitt matforgiftet og at dagen hadde vært «røff».

- Føler meg ikke så bra. Faktisk ganske syk. Tar meg sammen. Argentina, vi har show å gjennomføre. Elsker dere, tvitret han noen timer før konserten skulle starte.

Norske Ingerid Emilie Engesland studerer spansk og latin-amerikansk litteratur i den argentinske hovedstaden og hadde fått tak i en billett til showet. Hun måtte gå skuffet hjem.

- Det var helt latterlig. Vi måtte møte opp senest klokka halv fire på ettermiddagen for å hente ut billettene og allerede da var det mange som sto og ventet på bare å slippe inn i konsertlokalet. De fleste hadde nok ventet hele dagen, og så spiller han bare et par låter før han går av, sier hun til VG på telefon fra Argentina.

Hun sier at konserten begynte flere timer etter planlagt tid, og at Bieber knapt spilte noen låter før han gikk av scenen.

SKUFFET: 24 år gamle Ingerid Emilie Engesland (t.h) og venninnen Julianne Øien (22) var på Justin Bieber-konsert i Buenos Aires, men måtte gå skuffet hjem. Foto: Privat

- Han introduserte bandet og DJen sin før han spilte noen rolige låter. Så gikk han av før han kom inn igjen og sa at han ikke klarte mer fordi han var syk, sier Engesland.

- Jeg ble kjempeskuffet og fikk veldig vondt av de argentinske folka som hadde vært på konserten. De har ikke like mye penger som oss nordmenn og jeg så flere foreldre som måtte trøste barna sine som gråt fordi de var så skuffet, sier hun.

Hun sier at hun kommer til å søke om å få pengene tilbake av prinsipp.

Bieber spiller sin neste konsert - som er en del av «Believe»-turnéen - i Santiago, Chile tirsdag og Montevideo, Uruguay onsdag. Etter det går turen til Nord-Amerika og Australia før turnéen avsluttes i Europa i januar, 2014.

Les også

Mer om

  1. Justin Bieber

Flere artikler

  1. Mener Bieber vanæret det argentinske flagget

  2. TMZ: Justin Bieber tiltalt i Argentina

  3. Justin Bieber om konsertskandalen: – Jeg overreagerte

  4. Bekreftet: Justin Bieber kommer til Norge

  5. Bransjefolk: – Justin Bieber kommer tilbake til Norge

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder