PÅ ØYAFESTIVALEN: Vokalist i Satyricon, Sigurd Wongraven. Her under en konsert på Øyafestivalen i Oslo i 2009.
PÅ ØYAFESTIVALEN: Vokalist i Satyricon, Sigurd Wongraven. Her under en konsert på Øyafestivalen i Oslo i 2009. Foto: Tore Meek , NTB scanpix

Satyricon-vokalist har fått hjernesvulst

Black metal-musikeren Sigurd «Satyr» Wongraven skriver på Instagram-kontoen sin at han ble hastet til sykehuset.

  • Cathrine Ekehaug
Publisert:Oppdatert: 05.10.15 kl. 18:20

Bildet er lagt ut på hans åpne profil mandag, og viser Wongraven på vei hjem fra sykehuset. Han skriver at han ble svært syk for åtte dager siden, og ble hastet til sykehuset. Der ble det oppdaget at den kjente Black metal-musikeren har en hjernesvulst.

Svulsten er trolig godartet.

– Jeg kan leve med den så lenge den ikke blir større. Å fjerne den er ekstremt komplisert, og skal bare gjøres hvis den blir så stor at det er snakk om liv eller død, skriver Wongraven.

– Vi har alle fått utdelt et sett med kort, og dette er tilfeldigvis ett av mine. Det er så mange mennesker som må leve med langt verre ting enn meg, så jeg synes ikke synd på meg selv. Jeg har en flott familie, flotte venner, Satyricon, Wongraven Wines og mange mennesker som støtter meg over hele verden, skriver han videre.

De neste to ukene vil han bruke på å få styrken sin tilbake. Han skriver også at han vil fortsette å arbeide både med musikk og vin.

Publisert:Oppdatert: 05.10.15 kl. 18:20