VENTER BARN: Gaute og Marie Ormåsen venter ei lita jente i mai. Her er de avbildet under superfinalen av «Skal vi danse» i 2008. Foto: Sara Johannessen , VG

Gaute Ormåsen blir pappa

Gaute Ormåsen og kona Marie blir foreldre til ei lita jente i mai.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

– Dette er veldig gøy, sier Gaute Ormåsen selv i en melding til VG.

På hans åpne Facebook-side er det ingen tvil; der er det i en fersk post avbildet fire par sokker - to til voksne og to til en baby.

«Oh no! Ser ut til at det blir enda mer sokkebretting i 2016», skriver Gaute Ormåsen over bildet.

Hans kone, Marie Ormåsen, bekrefter også den lykkelige begivenheten på sin egen Facebook-side, der hun i et svar skriver at de venter en liten jente i slutten av mai, og at de naturlig nok gleder seg.

LES OGSÅ: GAUTE ORMÅSEN: - JEG HOLDT PÅ NORSKEN FOR LENGE

Gaute Ormåsen (32) giftet seg med sin to år yngre Marie i Arendal for snart to år siden. Da hadde de vært et par i over ni år. Bare et par dager før bryllupet uttalte Ormåsen til VG at han gledet seg til å feire bryllup med alle han er glad i rundt seg, men at han selv kanskje ikke satt i førersetet på den store dagen.

GODT GIFT: Gaute Ormåsen og Marie Enoksen - nå Ormåsen - giftet seg den nest siste dagen i mai 2014. Foto: FRANK ASBJØRN HOLE NILSEN Foto: ,

– Jeg må vel innrømme at det ligger litt i kortene at det er dama som vet hvordan alt skal være, så derfor ligger det litt mer ansvar på henne. Men jeg har likevel kontroll på mine ting, sa han til VG da.

Gaute Ormåsen var senest aktuell med juleturneen «Julenatt» sammen med Trine Rein og Christian Ingebrigtsen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder