MISTET HØRSELEN: The Hellacopters-frontfiguren Nicke Andersson mistet brått hørselen på det ene øret under den pågående Europa-turneen med sitt andre band, Imperial State Electric, og har måttet stå over flere konserter. Foto: Sisse Stroyer , AFP

Rocker ble døv over natten

Nicke Andersson fra svenske The Hellacopters våknet på et hotellrom i Amsterdam og hørte ikke en lyd på det ene øret.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Det skriver Aftonbladet.

Frontfiguren i et av Sveriges fremste rockband er for tiden på turné med sitt andre band, Imperial State Electric, men ble tvunget til å stå over konserten i Amsterdam etter det plutselige hørselstapet.

Husker du denne? TNT-vokalist tilbake fra døden

Det var bandet selv som postet nyheten på sin Instagram-konto sist helg.

– Da Nicke våknet i går hadde han overhodet ingen hørsel på sitt høyre øre. Han har nå vært hos flere leger og fått diagnosen «sudden deafness (plutselig hørselstap, red.anm.)». Han har det ellers bra. For å ha best mulighet til å få tilbake hørselen, må han hvile, ta kortison og unngå høye lyder, skriver bandet.

Nicke Andersson har dermed ikke hatt mulighet til å spiller konserter med Imperial State Electric denne uka og skriver i et senere innlegg på bandets Instagram-konto at hørselstapet gjør han både deprimert og redd.

LES OGSÅ: AC/DCs Malcolm Young er dement

– Ikke å kunne høre det jeg virkelig elsker - musikk - er både skremmende og deprimerende. Støtten fra dere betyr mye for meg. Jeg har fått noe av hørselen tilbake, og det er jeg takknemlig for, skriver Andersson som denne uka har vært hos spesialist for nærmere undersøkelser.

Det har ikke lykkes Aftonbladet å komme i direktekontakt med Hellacopters-rockeren.

Etter planen skal The Hellacopters gjenforenes med originalbesetningen under den kommende Sweden Rock Festival i Sölvesborg.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder