M2M til Spellemannprisen

MUSIKK

Lørenskog-duoen M2M kommer direkte fra Canada for å opptre med sin nye single «Everything» under den store Spellemann-gallaen i Oslo Spektrum fredag 1. mars.

Publisert: Oppdatert: 25.02.03 13:25

«Everything», som er hentet fra M2Ms nye album «The Big Room», blir gitt ut på single i Norge mandag 4. mars, mens albumet blir gitt ut i Norge, USA og resten av Europa 8. april. Albumet ble utgitt i Asia i slutten av november, og er allerede en stor slager der.

M2M er i USA nå og drar deretter til Asia der de blant annet skal være med på den asiatiske MTV Awards. Derfra fortsetter PR-turen videre til USA, Sør-Amerika og Canada før de tar en avstikker hjem til Norge og Spellemannprisens 30-års jubileum.

Disse opptrer

Foruten M2M kommer følgende artister til å opptre under det direktesendte showet:

Röyksopp, som er nominert til hele fire priser, i kategoriene elektronika, årets nykommer, årets låt og musikkvideo.

Kaizers Orchestra er nominert i kategoriene rock og årets nykommer. Bryne-bandet skal spille singlen «Ompa til du dør» under det direktesendte showet.

Leif Ove Andsnes kommer for å spille. Andsnes er nominert i kategorien klassisk musikk, for albumet «Liszt - piano recital».

Morten Abel kommer, og han er nominert i kategoriene popsolist og årets låt. Ingen solgte mer plater enn Abel her i landet i fjor.

Sondre Lerche tar med seg gitaren, og er nominert i kategoriene popsolist og årets nykommer.

Her kan du lese mer om