FORLOVET: Justin Bieber skal ha forlovet seg med Hailey Baldwin, melder TMZ og CNN. Her under en konsert i Telenor Arena i 2016.
FORLOVET: Justin Bieber skal ha forlovet seg med Hailey Baldwin, melder TMZ og CNN. Her under en konsert i Telenor Arena i 2016. Foto: Mattis Sandblad / VG

TMZ og CNN: Justin Bieber er forlovet

MUSIKK

Den kanadiske artisten (24) skal ha forlovet seg med kjæresten Hailey Baldwin (21) på Bahamas lørdag kveld lokal tid.

Publisert: Oppdatert: 09.07.18 12:41

Det amerikanske nettstedet TMZ var først ute med nyheten søndag, og henviste til to øyenvitner som skal ha overvært frieriet.

CNN bekrefter nå også frieriet via en kilde som skal stå artisten nær.

En annen fersk forlovelse: Ariana Grande og Pete Davidson

Justin Bieber (24) skal altså ifølge øyenvitner ha fridd mens de var på ferie på Bahamas, i en restaurant på hotellet han og modellkjæresten Hailey Baldwin (21) oppholdt seg på.

Gjestene i restauranten var angivelig midt i salsadansingen da Biebers sikkerhetsvakt skal ha bedt alle om å legge bort telefonene, fordi «noe spesielt var i ferd med å skje». Så skal artisten ha gått ned på kne, og deretter fått Baldwins «ja».

Jeremy Bieber delte søndag ettermiddag et bilde av sønnen i solnedgang, som kan virke bekreftende på at forlovelsen har funnet sted.

– Stolt er en underdrivelse! Spent på det neste kapittelet!, skriver faren.

@justinbieber Proud is an understatement! Excited for the next chapter!

Også moren til Bieber, Pattie Mallette, postet lørdag et innlegg på Twitter som heller ikke bidro til å stilne ryktene.

Skal ha datet i en måned

Paret har tidligere datet, men avsluttet forholdet i 2016. Det er ikke før den siste måneden de har blitt observert sammen igjen.

Bieber skal i løpet av de siste årene hatt flere flørter, der Selena Gomez jevnlig har vært avbildet i mediene. Flere amerikanske medier spekulerte i 2017 i hvorvidt Bieber og Gomez var sammen igjen.

Baldwin har på sin side blitt koblet til en annen kanadisk sanger, Shawn Mendes, som hun ble sett sammen med på Met-gallaen i New York i mai i år.

Husker du? Bieber i Stavanger - låt for låt

Eller denne? Kjeftet på fansen og gikk av scenen

Her kan du lese mer om