Kelly Clarkson mintes skoleskyting-ofre: Jeg er så lei av stille minnestunder

En gråtkvalt Kelly Clarkson åpnet Billboard Music Awards med en rørende appell.

Artikkelen er over ett år gammel

les også

17 år gammel mistenkt skoleskytter: Sparte elever han likte

– Jeg ble bedt om å hedre ofrene og avholde ett minutts stillhet. Men jeg er så lei av stille minnestunder, sa en tydelig preget Clarkson, som var årets vertinne under den store musikkprisutdelingen.

På fredag ble 10 personer drept på en skole i Santa Fe i Texas da en 17 år gammel student gikk til angrep. Dette er den tredje skoleskytingen i USA denne måneden.

Her kan du se åpningsappellen:

Popstjernen, som selv er fra Texas, introduserte deretter kveldens første artist: Ariana Grande, som selv opplevde å bli rammet av terror da en terrorist drepte 22 mennesker på konserten hennes i Manchester for snart ett år siden.

Clarkson kom tilbake og unnskyldte nok en gang at hun hadde blitt så emosjonell, og kjørte i gang showet med en medley der hun var innom flere av låtene og artistene som var nominert i de forskjellige priskategoriene.

Oversikten over kveldens vinnere kan du se her.

PS: Hver eneste uke skjer det i snitt minst én alvorlig skoleskyting i USA, ifølge statistikken VG har hentet inn. Dette er den tredje skoleskytingen i USA siden begynnelsen av måneden, og den 22 siden starten av året. Se oversikt over skoleskytinger i USA her.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder