Claudia Scott er GJENFØDT

Claudia Scott: «Soul On Soul»

(Norske Gram)

ARTIKKELEN ER OVER 20 ÅR GAMMEL

Ikke nok med det: Claudia Scott har dessuten kommet opp med et album, «Soul On Soul», hvor det aller meste stemmer fra begynnelse til slutt.

Scott har rett og slett laget et vakkert og forførende album med lavmælte, elegante, duvende og luftige låter et eller annet sted i rockens mer stillferdige utkantstrøk, hvor det også er plass til rustikk visepop og gnissende mørk rytmikk.

Å alliere seg med Velvet Belly-produsenten Erik Honoré, som er en mester til å skape romslige og atmosfæriske lydbilder, hvor hvert enkelt instrument trer tydelig frem, er intet mindre enn en genistrek.

Å trekke frem enkeltlåter er nesten meningsløst fra et så helhetlig album, likevel kan mørke «Cry For Us All», sensuelle «Drown In You», snappy «Socialising» og søvnige «The Devil's Choice» med fordel nevnes.

Nevnte jeg at Scott, i motsetning til veldig mange norske artister, synger nydelig på et engelsk med en intonasjon hun slett ikke trenger å skamme seg over? Flere argumenter, bortsett fra at Claudia Scott er blitt gjenfødt på ny som artist, trenger du neppe for å sjekke ut dette albumet.

ESPEN A. HANSEN

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder