FRITT VILT: Britney Spears (27) - her på en prisgalla for noen måneder siden - er jaget av både presse og fans. Foto: Reuters

FRITT VILT: Britney Spears (27) - her på en prisgalla for noen måneder siden - er jaget av både presse og fans. Foto: Reuters

Britney må bla opp for pappa

(VG Nett) Retten har innvilget Britneys formynder, pappa Jamie Spears, et skikkelig lønnshopp.

ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL
Britney Spears

Jamie Spears har vært datterens verge, dvs. at han håndterer Britneys karriere og formue, siden på nyåret. Han har hatt rettens medhold i å kunne forsyne seg av omlag 70.000 kroner i måneden for jobben. Men nå har retten bestemt seg for at pappa Spears fortjener mer lønn for strevet.

Jamie Spears skal i stedet få omlag 110.000 kroner i månedlig homorar - og han får etterbetalt for de siste månedene, melder nyhetsbyrået AP.

Timelønnen er nå satt til nærmere 600 kroner.

Står i forhold

Rettskommisjonen i Los Angeles skal ha konkludert med at honoraret står i forhold til den innsatsen pappa Spears yter for å hjelpe datteren til å få både privatlivet og karrieren tilbake på rett kjøl etter en svært turbulent periode.

Jamie Spears skal i tillegg ha fått innvilget en månedlig utbetaling på omlag 8000 kroner til kontorutgifter.

Britney (27) er på bedringens vei psykisk, og hun planlegger en omfattende verdensturné til neste år. Hennes nye album, «Circus», debuterte på toppen av Billboard-lista i USA, men har nå dalt betraktelig.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder