DISSE KAN DU STEMME PÅ: Fra øverst til venstre: a-ha med «Take on me», The Kids med «Forelska i lærer'n», Lene Marlin med «Unforgivable Sinner», Kurt Nilsen med «She's so high», Erlend Bratland med «Lost». Nederst fra venstre: Kurt Nilsen og Willie Nelson med «Lost Highway», The Monroes med «Cheerio», Madrugada og Ane Brun med «Lift Me», Espen Lind, Kurt Nilsen, Alejandro Fuentes og Askil Holm med «Hallelujah» og Inger Lise Andersen (nå Rypdal) med «Fru Johnsen». Foto: Scanpix/VG

Stem på tidenes VG-listelåt

Vinn VIP-billetter til Spellemannsprisen

(VG Nett) Dersom du er med i avstemningen på tidenes VG-listelåt, er du også med i kampen om to billetter til Spellemann-festen.

  • Halstein Røyseland

I forbindelse med at VG-lista er 50 år, skal tidenes VG-listelåt kåres. Ved å gå inn på VG Nett, eller sende SMS til 2424, kan du være med og bestemme hvilken låt som vinner utmerkelsen.

STEM PÅ DIN FAVORITT HER!!

- Vinneren av denne prestisjetunge tittelen offentliggjøres i en egen bolk under vinterens Spellemannspris-utdeling i Oslo Spektrum den 24. januar, opplyser PR- og sponsorsjef i VG, Thomas Christiansen.

Dersom du deltar på avstemningen, er du med i konkurransen om to billetter til Spellemann-showet i Oslo Spektrum, og den stjernespekkede festen i etterkant. Du får også dekket reise og opphold.

Dermed har du en sjanse til å være med på moroa, når musikk-Norge samles for å feire seg selv lørdag 24. januar.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder