HER STOPPET DET: Chris Martin (34) satt bak pianoet og fremførte en rolig låt da han plutselig hørte en lyd han mislikte. Foto: Pa

Coldplay-vokalist lekset opp for konsertgjest

(VG Nett) Da kvinnen i salen begynte å spille tamburin midt i låten, stoppet Chris Martin (34) å synge.

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL
Coldplay - hjemmeside

Coldplay-frontfiguren skapte oppstandelse i London torsdag - dagen etter at bandet besøkte Oslo for å holde konsert for «Senkveld».

Den britiske rockebandet kastet glans over et veldedighetsarrangement i regi av Mencap med fokus på lærevansker, men fremføringen av låten «The Scientist» fikk en bråstopp da en kvinne i salen bestemte seg for akkompagnere med en tamburin.

Martin stoppet midt i en strofe:

- Jeg mener ikke å være uhøflig, men dette er ingen tamburin-låt.

Rockeren ga seg ikke med det, skriver The Sun :

- La meg være ærlig med deg. Vi har prøvd tamburin før, men droppet det. Vi har spilt sangen i ti år nå uten tamburin. Det høres kanskje bra ut, men jeg er vant til å gjøre låten uten tamburin. Ikke ta det personlig.

Martin hadde mer på hjertet og fortsatte i beherskede, men ironiske ordelag:

- Jeg kan ikke se hvordan du ser ut, men du er helt sikkert nydelig, og du høres fantastisk ut. Ikke se på dette som en anti-tamburin-kampanje eller raseri mot tamburin. Det er et av mine desiderte yndlingsintrumenter.

Da rockeren omsider hadde lirt av seg tiraden, kunne konserten fortsette. Men han kom med enda et lite muntert stikk senere i opptredenen:

- Jeg lover at den neste låten er et tamburin-vanvidd. Dere kan slå dere løs!

Hvordan kvinnen reagerte på reprimanden fra Martin, er uvisst, men publikum for øvrig skal ha applaudert og hatt moro av opptrinnet.

LES OGSÅ: Chris Martin forsov seg til konsert i Norge

BESØKTE «SENKVELD»: Den britiske supergruppa Coldplay. F.v.: Will Champion, Chris Martin, programlederne Thomas Numme og Harald Rønneberg, Johnny Buckland og Guy Berryman. Foto: Tore Meek/Monster Entertainment

TV-konsert i julen

Fredag denne uken kunne TV-seerne se Martin og bandkollegene som gjester hos Thomas Numme og Harald Rønneberg i «Senkveld» på TV 2. Samtidig holdt det verdensberømte bandet en timelang konsert som skal sendes på TV i romjulen, i en planlagt «Senkveld Spesial».

VGs anmelder ga Oslo-konserten terningkast 3 .

Les også: Mette-Marit på stjernevennens Oslo-konsert

Coldplay er aktuelle med albumet «Mylo Xyloto», som ble belønnet med en firer på terningen i VG .

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder