SLÅR TILBAKE: Britney Spears (28) og hennes management tar et oppgjør med ryktene rundt superstjernen Foto: AFP

SLÅR TILBAKE: Britney Spears (28) og hennes management tar et oppgjør med ryktene rundt superstjernen Foto: AFP

Britney Spears tar oppgjør med ryktene

(VG Nett) På sin egen hjemmeside har Britney Spears rangert de ryktene om seg selv hun mener er de latterligste.

Ida Anna Haugen
ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

Det er ikke til å legge skjul på at interessen rundt Britney Spears er enorm og at presse verden over bruker flerfoldige spaltemeter på popstjernen. Men ifølge Spears selv er det svært mye av det som skrives som bare er tull, og nå har hun bestemt seg for å presentere de ryktene hun mener er de aller mest tullete.

Les flere nyheter på Rampelys-forsidenDu kan følge Rampelys på Facebook her

På sin egen hjemmeside har superstjernen laget en liste kalt BS Alert (Bullshit Alert), og listet opp de 75 historiene om seg selv, som hun mener er de mest feilaktige.

Les hele listen til Britney Spears her(VG Nett er ikke ansvarlige for innholdet på eksterne nettsider)

På førsteplass kommer en sak fra britiske The Mirror, der det hevdes at Spears datet den indiske koreografen Sandip Soparrkar. I artikkelen hevdes det at koreografen har fått møte Britney Spears' familie, men ifølge Spears og crewet bak listen er dette ikke tilfelle.

Se Britneys plasseringer på VG-lista her

Også på listen er påstander om at Spears har fridd til kjæresten Jason Trawick, men fått nei. Det samme er påstandene om at Spears ikke var klar for noen ny turné, og at hun trodde faren dopet henne ned. Faren er også utgangspunkt for en rekke andre rykter, blant annet at han skal ha laget en liste over menn han synes det er ok for Spears å date.

Og selv om det tilsynelatende har vært mange feilaktige skriverier om Britney Spears har hun også fått mye positiv oppmerksomhet det siste året, med tanke på comebackturneen og hennes siste samlealbum som har fått jevnt over gode kritikker.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder