THE QUEEN OF SOUL: Aretha Franklin har blitt alvorlig kreftsyk. Foto: AP

Aretha Franklin alvorlig kreftsyk

(VG Nett)Souldronning Aretha Franklin(68) er blitt operert for kreft i bukspyttkjertelen.

  • Elisabeth Norheim
Publisert:

Aretha Franklin,som ble utskrevet fra Detroit-sykehuset tidligere denne uken etter å ha gjennomgått en operasjon den 2. desember, er rapportert å ha kreft i bukspyttkjertelen, ifølge en pressemelding People har mottatt onsdag.

Tøff kamp

Ifølge tabloidavisen National Enquirer har souldronningen kjempet mot kreftsykdommen i et halvt år, men har ikke ønsket å snakke offentlig om sykdommen tidligere fordi hun ikke ville uroe fansen.

Nå er sangerinnen glad for å få hvile ut i sitt eget hjem.

- Jeg har vært hjemme i nesten tre dager nå. Min familie og venner som tatt meg med hjem har stor omsorg for meg. Jeg har også en privat sykepleier som besøker meg hver dag,sier Franklin.

Sangeren er optimistisk med tanke på å komme seg ut om kort tid.

- Jeg håper å være sterk nok til å gå ut og se den kommende Sam Cooke spille på Music Hall i sentrum av Detroit den 2. januar, samt en opptreden av Dreamgirls på FOX før den stenger, forteller hun.

Dyster prognose

- The Queen of Soul er i strålende humør og veldig glad for å være hjemme hvor hun skal hvile i påvente av å tilbringe den kommende høytiden med familien sin, forklarer hennes representant i uttalelsen.

Til tross for at det er dystre prognoser for pasienter med bukspyttkjertelkreft er Franklins støttespillere fortsatt optimistiske.

- Sangeren har et langt liv foran seg og vil være tilbake på konsertscenen sen vår eller tidlig sommer, sier hennes fetter Brenda Corbett til Detroit Free Press.

Franklins representant har ikke kommentert innholdet i sangerens sykdom.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FÅ NYHETER PÅ FACEBOOK

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder