LEVENDE LEGENDE: Dolly Parton på et Netflix-arrangement i Dollywood i Pigeone Forge i Tennessee. Foto: Curtis Hilbun / AFF-USA.com / AFF

Derfor er ikke Dolly Parton sjalu på «Jolene» lenger

Country-dronningen (73) frykter ikke lenger konkurransen fra kvinnen hun synger om i sin berømte hitlåt.

Det var i 1973 at Dolly Parton serverte verden «Jolene», som senere har havnet på en rekke lister over verdens mest populære låter.

Da hun denne uken besøkte talkshow-verten Jimmy Fallon (45) utdypet hun den sanne historien bak sjalusisangen.

– Den handler jo i virkeligheten om min ektemann, betrodde Parton, som også for 20 år siden røpet at teksten var basert på egne erfaringer.

les også

Dolly Parton hedret: – Som å se på porno

Kvinnen hun synger om, og som hun trygler om «ikke må stjele mannen hennes», var en vakker og fyrig rødtopp som på den tiden jobbet i en bank i Nashville, der ektemannen Carl Thomas Dean (77) angivelig tilbrakte mer tid enn Parton var komfortabel med. På den tiden var de nygift.

– Han brukte flere timer i banken enn vi hadde penger. Jeg tenkte at dette kommer ikke til å gå bra, forklarte Parton i TV-intervjuet.

(Artikkelen fortsetter under YouTube-videoen)

Parton beholdt imidlertid ektemannen, og hun kan nå fortelle at hun faktisk nylig så denne kvinnen igjen.

– Hun er ikke like sexy nå, bedyret Parton til et leende publikum.

– Hun hadde jo dette vakre, røde håret, men i dag er hun helt grå. Før hadde hun en liten stram rumpe, nå skal det holde hardt å få presset baken gjennom døråpningen, fleipet countrylegenden nådeløst.

Hun ga seg ikke med det:

– Hun pleide å bære en D-cup, nå bærer hun bleietruser mot inkontinens.

Parton og ektemannen har nå vært gift i over 53 år. Han er aldri med henne når hun beveger seg i rampelyset. Carl Thomas Dean har i alle år levd en tilbaketrukket tilværelse.

les også

Sannheten om det mystiske ekteskapet til Dolly Parton

Netflix-serie

Anledningen for talkshow-besøket er at Parton er aktuell med Netflix-serien «Dolly Parton’s Heartstrings», som inneholder åtte episoder med handlingen fra åtte av hennes mest populære låter.

Dolly Parton: – Noen vil aldri klare å se forbi puppene mine

I løpet av en sin mer enn 50 år lang karriere, skal Parton ha skrevet opp mot 3000 sanger. «Jolene» er blant de desidert største hitene, i likhet med «I Will Always Love You», «Coat Of Many Colors» og «9 To 5». Hun har besøkt Norge flere ganger, senest i 2014.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder