BEGYNTE PÅ MEMOARER: Prince var godt i gang med sine memoarer da han døde i april for tre år siden. I oktober blir boken utgitt. Foto: BERTRAND GUAY / AFP

Prince-memoarene kommer i oktober

Til høsten kommer memoarene som Prince var i ferd med å sluttføre da han døde 21.april i 2016, bare 57 år gammel.

Det melder blant andre Hollywood Reporter via Associated Press. De siterer en offisiell utalelse fra forlaget til Prince, Random House.

Boka har fått tittelen «The Beautiful Ones», som også er en låt på det legendariske Prince-albumet «Purple Rain». I juni er det 35 år siden albumet ble utgitt.

les også

Familien til Prince krever at Trump slutter å bruke hans musikk

– «The Beautiful Ones» er den dypt personlige beretningen om hvordan Prince Rogers Nelson ble den Prince vi kjenner: Den virkelige historien om en guttunge som absorberer verden rundt seg og skaper en karakter, en artistisk visjon og et liv - før hitsene og berømmelsen som skulle komme til å definere han, heter det i uttalelsen fra Random House.

Boken ble annonsert bare noen få uker før han døde av en overdose fentanyl i 2016 og er et samabeid med New Yorker-journalisten Dan Piepenbring. I tillegg til det uferdige manuskriptet fra Prince selv, vil boken inneholde blant annet sjeldne bilder og tekster.

les også

Prince-arvinger vil bryte Tidal-kontrakt

Ifølge Hollywood Reporter vil Piepenbrings introduksjon til boken kretse rundt Prince’ siste dager - «en tid da Prince reflekterte dypt over hvordan han kunne avsløre mer av seg selv og sine ideer til verden rundt han, mens han samtidig beholdt mysteriet og mystikken som han så omhyggelig hadde dyrket», heter det.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder