SAMMEN IGJEN?: Ifølge hva Daily Mirror kaller gode kilder skal brødrene Noel og Liam Gallagher være venner igjen og planlegger en ny runde med Oasis. Foto:Stf,AFP

Britiske medier: Åpner for gjenforent Oasis

Ifølge britiske aviser skal det nå være reelle samtaler mellom brødrene Liam og Noel Gallagher om en gjenforening av Oasis.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Det er Daily Mirror som skriver at gode kilder forteller dem at de tidligere så kranglevorne brødrene har begravd stridsøksen og inngått en «gentleman's agreement» om et nytt samarbeid.

– Det er på et tidlig stadium foreløpig, men Noel og Liam er på talefot igjen og klare til å forsøke på nytt, sier kildene til den britiske avisen.

Det blir i så fall det legendariske bandets første spillejobber siden 2009 da Liam Gallagher forlot bandet etter flere avlyste spillejobber, og Noel skrev på bandets hjemmeside at han ikke orket å jobbe en eneste dag til sammen med broren.

Siden den gang har Noel Gallagher gitt ut to album med sitt nye band, High Flying Birds, og turnert verden rundt, blant annet opptrådte defiaskofestivalen Kollenfest i Holmenkollen i 2012 – en gig Gallagher selv hatet.

Liam Gallagher har på sin side gitt ut to plater med bandet Beady Eye, men har ikke oppnådd samme post-Oasis-suksess som broren. I fjor oppløste han da også bandet. Dette skal ifølge Daily Mirror være hovedårsaken til at brødrene Gallagher nå planlegger å jobbe sammen igjen, samtidig som Liam Gallaghers solokarriere kan få en tyvstart gjennom en gjenforening av Oasis.

Noel Gallagher har i flere intervjuer måttet svare på spørsmål om en gjenforening av 1990-tallets største britiske band. Til musikkmagasinet Q sa han tidligere i år at «så lenge alle er i live og fremdeles har hår på hodet, finnes det en mulighet. Men kun for pengenes skyld».

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder