JAMES BOND: Sam Smith har laget den nye Bond-sangen som skal vises på «Spectre» i slutten av oktober. Foto: David Becker , Afp

Sam Smith: Trodde Mexico var i Tyskland

Artisten (23) er visstnok ikke så god i geografi.

Angelica Hagen
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Det var under et intervju med radiovert Nick Grimshaw på BBC Radio 1 i Mexico, at Sam Smith avslørte hemmeligheten.

PROGRAMLEDER: Nick Grimshaw ble forbauset over Smiths utsagn. Foto: Suzanne Plunkett , Reuters

– Jeg trodde faktisk at Mexico lå i nærheten av Berlin. Jeg vet det er ille, sier han og fortsetter:

– Jeg trodde det lå i Europa, men det gjorde det altså ikke. Jeg er smartere nå, sier han i intervjuet.

Dette skriver nettstedet NME.

Radioverten, som også er kjent som programleder på TV, for blant annet britiske «The X-factor», tok senere til Twitter for å dele Smiths mangel på geografiske kunnskaper med sine nesten 2 millioner følgere:

Bond-sanger

Smith gjorde radiointervjuet for å fremme den nye James Bond-låten, «Writing's On The Wall», som han synger. Ryktene svirret i flere måneder om hvorvidt han skulle synge den eller ikke. Da han endelig kunne røpe nyheten på BBC Radio 1 i midten av august, sa han følgende:

– Det er en stor lettelse faktisk å kunne prate om dette. Det har vært mitt eget personlige «top secret»-kall, fortalte Sam Smith til den britiske radiostasjonen.

«Writing's On The Wall» blir temalåten til den 24. James Bond-filmen i rekken, «Spectre», som har premiere i slutten av oktober.

– Det er det raskeste jeg noen gang har skrevet en sang – det tok meg tyve minutter – og de elsket den! Jeg elsker den sangen så mye, fortalte Sam Smith.

Saken fortsetter under videoen

Maria Mena-fan

Smith har tidligere takket vår egen Maria Mena for karrieren. I mars utgaven av selveste Q Magazine hyllet han sangstjernen. Det er Maria Menas «Cause And Effect» fra 2008, han trekker frem.

– Du hører på noe popmusikk og tror du hører ærlighet helt til du hører Maria Mena, sa Sam Smith.

Sam Smiths rakettkarriere startet i 2012 da han sang på Disclosures hit «Latch», men det var med fjorårets debut «In The Lonely Hour» at han sikret seg blant annet fire Grammy-priser og en Brit Award for årets gjennombrudd.

Følg Rampelys på Facebook for flere nyheter!

Instagram: @rampelys

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder