OMSTRIDT PAR: Eddie Cibrian og LeAnn Rimes. Foto: AFP

LeAnn Rimes angrer ikke utroskap

(VG Nett) Countrysangeren LeAnn Rimes vet at mange dømmer henne etter at hun var utro, men sier hun har lært seg å leve med det.

  • Ida Anna Haugen
ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

Rimes har måttet tåle mye kritikk og skandaleoppslag i magasiner etter at hun og skuespiller Eddie Cibrian ble sammen. Paret var gift på hver sin kant da de møttes og innledet et forhold.

- Det som skjedde er ikke den personen jeg er. Sånn er det. Men jeg vet hvor mye jeg elsker ham, og jeg har alltid sagt at jeg lever livet mitt uten anger. Noe annet kan jeg ikke, sier LeAnn Rimes i et intervju med Robin Roberts i ABC.

Etter at utroskapsskandalen var et faktum var det Rimes som merket mesteparten av trykket fra mediene. Hun ble kalt «forfølger» og «ekteskapsknuser», og magasinet Shape gikk nylig ut og beklaget at de hadde Rimes på forsiden av en utgave. Rimes sier hun har innfunnet seg med at hun aldri vil bli medienes yndling.

- Dette er noe som skjer hver dag, med så mange mennesker. Og hvis jeg fjerner albumsalget mitt og mine ord, så sitter du igjen med et vanlig par. Det var to ektepar der ekteskapet ikke fungerte, og to personer som møttes og ble forelsket. Jeg kan ikke endre kritikernes mening. Ingenting av det jeg sier kommer til å endre det de mener om meg. Det vet jeg og det har jeg akseptert, sier hun.

Rimes og Cibrian møttes på settet til filmen «Northern Lights» og det var her følelsene fikk rom for å vokse. Begge var gift på hver sin kant, men valgte til tross for mye kritikk, å satse på forholdet. Cibrian flyttet inn hos Rimes i sommer.

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDEN

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder