Foto: ,

Disse kommer til VG-lista 2015

Det blir både boyband, rapping, humorinnslag og internasjonale hiter når VG-lista inntar Rådhusplassen og Oslo.

 • Felicia Alvsing

Artikkelen er over fem år gammel

Lørdag 20. juni braker det løs på Rådhusplassen i Oslo når årets VG-liste-turné går av stabelen, og i tiden fremover avsløres artistene som skal lage liv og røre i hovedstaden lørdag 20. juni.

Disse er bekreftet hittil:

The Main Level

Marcus & Martinus

Jaa9 & OnklP

The Fooo Conspiracy

Staysman & Lazz

Katastrofe

Marion Ravn, Silya Nymoen og Margaret Berger

KWABS

Astrid S

Admiral P, Nico D og Eben Jr

Freddy Kalas

Tungevaag & Raaban

Innertier

Gabrielle

Sondre Justad

Måns Zelmerlöw

John Newman

Jess Glynne

Guy Sebastian

Nico & Vinz

Stian Blipp og Anders Nilsen

Daniel Kvammen

Sandra Lyng

Jesper Jenset

VGs eventsjef Thomas Christiansen er godt fornøyd med å ha sikret seg en god blanding artister til årets show.

– Vi har hatt utrolig stor pågang på sosiale medier, og det er ekstremt mange som har spurt etter The Main Level. Vi er veldig glade for å kunne presentere at de er klare, og det samme gjelder Jaa9 & OnklP. De spiller for utsolgte hus over hele landet, og har virkelig fått en ny boost. Det er virkelig gøy å ha dem med, sier han.

– Enormt mange har også ønsket seg The Fooo Conspiracy til Norge. Vi er veldig glade for å kunne oppfylle ønsket, og ser frem til glede, hyling og tårer når gutta entrer scenen på Rådhusplassen 20. Juni.

– Vi gleder oss også stort til Katastofe og Staysman & Lazz står på scenen. Vi kan vente oss en real feststemning fra artistene som var blant de mest streamede artistene i fjor. Staysman & Lazz spiller for utsolgte konserter over hele landet, så nå er det bare å glede seg til et vilt sceneshow på Rådhusplassen.

Kanskje kommer også MGP-stjernene Mørland & Debrah? I hvert fall hevder duoen selv at det er mulig.

VG-lista har de siste årene vært en stor suksess, og stjerner som Rita Ora, Austin Mahone, Cody Simpson, Jason Mraz og Kiesza – for å nevne noen - har stått på scenen på Rådhusplassen. I tillegg har kjente nordmenn som Sivert Høyem, Gabrielle, Admiral P, Adelén og Donkeyboy tatt turen innom hovedstaden for å underholde folkemengden som dukker opp for sommerens store konsert. I fjor fulgte hele 75.000 fra Rådhusplassen, og flere satt hjemme i sofaen og fulgte showet på NRK og VGTV.

VG-lista er et samarbeid mellom VG og P3, og de neste ukene vil vi slippe flere artister på Facebook, Instagram, NRK.no og her på VG.no. Følg med, og se om din favorittartist tar turen innom Rådhusplassen!

Et godt tips vil være å følge VG-lista Topp 20 på Instagram og Facebook, samt å følge P3 på Instagram. Følg også VGlistatopp20 på Snapchat - så får du eksklusive behind-the-scenes bilder fra hele sommerturneen!

VG-lista er et gratis heldagsarrangement, og allerede klokken 12.00 åpner aktivitetsområdet i byen, hvor publikum kan delta i ulike aktiviteter og konkurranser.

Startskuddet går lørdag 20. juni på Rådhusplassen i Oslo, før turneen reiser videre til Stavanger (1. juli), Bergen (8. juli) og Trondheim (15. juli).

SETTE NY REKORD? I fjor sto 75.000 publikummere og fulgte VG-lista-showet på Rådhusplassen i Oslo. Skal man sette ny rekord i år? Foto:Krister Sørbø,VG

Mer om

 1. VG-Lista Topp 20
 2. VG-lista
 3. Norsk musikk

Flere artikler

 1. Britene inntar Rådhusplassen!

 2. Eurovision-vinner til VG-lista

 3. Idol-Jesper, Sandra Lyng og Kvammen til VG-lista

 4. The Fooo Conspiracy til Rådhusplassen!

 5. Dame-trio på VG-lista Topp 20

Fra andre aviser

 1. Kristiansand kan få VG-lista-konsert

  Fædrelandsvennen
 2. Bergensk boyband inntar Festplassen

  Bergens Tidende
 3. VG-lista lager fest på Festplassen

  Bergens Tidende
 4. Var klare for VG-lista klokken fem i morges

  Bergens Tidende
 5. Vil du på Pink Party? Nå er det for sent!

  Fædrelandsvennen
 6. - De er helt perfekte. Vi elsker dem!

  Bergens Tidende

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder