SPILLREKLAME: Mariah Carey (innfelt) skal gå i Kate Uptons fotspor i den kommende «Game of War: Fire Age»-reklamen. Foto:,AFP/XPOSUREPHOTOS

Mariah Carey blir «nye Kate Upton» i «Game of War»

Ifølge TMZ skal artist Mariah Carey (45) bli den nye frontfiguren for dataspillet «Game of War: Fire Age», der hun erstatter Kate Upton (23).

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Det populære spillet har lenge hatt undertøysmodellen Kate Upton, kledd opp i en slags korsett-rustning som Athene, guden for strategi, krig og visdom, på promoterings-materialet sitt. Nå melder det amerikanske kjendisnettstedet at Mariah Carey skal ha fått en syvsifret sum dollar, altså minst åtte millioner kroner, for en ny avtale.

Har du lest: Mariah Carey sender hundene på ferie til 150.000 kroner?

Da skal Carey figurere i en 30 sekunder lang reklame, som skal angivelig spilles inn over to dager og regisseres av «Terminator Genisys»-regissør Alan Taylor. Artisten og skuespilleren skal også stille i flere andre promo-opptak. En del av grunnen til å velge Mariah Carey som Uptons arvtager, skal være at musikken hennes inngår i reklamen.

Ifølge TMZ innkasserer «Game of War» åtte millioner kroner daglig.

I REKLAMEFILM: Kate Upton som den greske krigsguden Athene under innspilling av en tidligere reklamefilm for «Game of War» i fjor. Foto:,Game of War/Xposure

Kate Upton, som slo gjennom som bikinimodell i Sports Illustrated, har uttalt at hun nekter å slanke seg for motebransjen.

Carey har hatt hele 11 album og 11 låter på VG-lista. Både «All I Want for Christmas Is You» og «Hero» nådde 2. plass. Førstnevnte lå 26 uker på lista, og har kommet inn syv år på rad rundt juletider. I fjor kom hennes nyeste album, «Me. I Am Mariah … The Elusive Chanteuse».

Nyskilt

DEN GANG: Mariah Carey med eksmannen Nick Cannon på premieren av «Precious» i Los Angeles i 2009 in Los Angeles. Paret fornyet ekteskapsløftene flere år på rad før de ble separert i fjor. Foto:Chris Pizzello,Ap

På film var Carey sist å se i «The Butler» fra 2013, der hun spilte Hattie Pearl. På TV var hun å se i fjor, i eksmannen Nick Cannons TV-serie «Real Husbands of Hollywood». For sitt skuespillerarbeid, er hun kanskje mest kjent for rollen som sosialarbeider i kritikerroste «Precious» (2009).

Les også om da Carey luftet hunden i rød bikini julen 2013.

Mariah Carey og Nick Cannon (34) giftet seg i april 2008. Sammen har de tvillingene Monroe og Moroccan, født i april 2011. Paret separerte seg sommeren 2014, og Cannon ba om skilsmisse i januar.

Hun er kjent for å være en diva, og skal angivelig kreve forberedelser verd 600.000 kroner for å stille på fotoshoot. I 2003 gikk hun ut og avkreftet ryktet om at hun har silikonpupper.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder