TIDLIGERE I HØST: Justin Bieber på scenen under minikonserten for snaut 1000 publikummere i Chateu Neuf. Etter én låt gikk han av scenen på grunn av noen tilskuere i salen. Foto: Mattis Sandblad , VG

Voldsom Bieber-interesse: Setter opp ekstrakonsert i Oslo

Når Justin Bieber (21) tar turen til Oslo neste høst, vil han stå på scenen to kvelder på rad.

  • Line Orfjell
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Det bekrefter konsertarrangør Peer Osmundsvaag overfor VG mandag morgen.
– Responsen på forhåndssalget har vært over alle forventninger, og på bakgrunn av dette har vi fått grønt lys til å sette opp et ekstrashow, sier Osmundsvaag.
Dermed blir det Bieber-moro to dager på rad om et snaut år: Både fredag 23. og lørdag 24. september skal unggutten synge for fansen i Telenor Arena.

Falske billetter på nett

21-åringen kommer til Oslo som en del av en større verdensturné, og han skal innom både Stockholm og København etter de to konsertene på Fornebu.

Selv om det er mindre enn én uke siden den første konsertnyheten ble sluppet, var falske Bieber-billetter i omløp på Facebook flere dager forhåndssalget startet.
Den norske Bieber-fansen som var til stede under den skandaløse Oslo-konserten tidligere i høst – da Justin forlot scenen etter bare én låt – har blitt lovet gratisbilletter til Telenor Arena som plaster på såret.
Les mer: Justin Bieber kjeftet på fansen og gikk av scenen

Justins fjerde Oslo-besøk

De som ønsker seg et nærkontakt med den kanadiske 21-åringen, må imidlertid belage seg på å punge ut: Den aller dyreste billetten i Biebers spesielle fanklubb-pakke, som også inkluderer en «meet & greet»-seanse, koster hele 17.040 kroner.
Fortsatt populær: Justin Bieber knuser One Direction

For øvrig har Bieber besøkt Norge hele tre ganger tidligere. Første gang var det et på kort promobesøk med overraskelseskonsert for tre år siden, da han satte Oslo fullstendig på hodet: «Beliebers» ramponerte biler for over 200.000 kroner.

I april året etter returnerte han, og holdt totalt tre utsolgte konserter på Telenor Arena i Bærum. Og skal vi tro arrangør Peer Osmundsvaag, er det svært sannsynlig at lokalet fylles opp denne gangen også:
– Interessen har vært eksplosiv, for å si det mildt, sier han

Så du denne? Justin Bieber takler visst vann på scenen likevel

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder