FREKT SHOW: Madonna på scenen med låten «Living For Love» under Grammy Awards i Los Angeles i februar. Foto:Kevork Djansezian,Afp

Derfor dater Madonna (56) yngre menn

Popdronningen har ingen problemer med å forklare hvorfor kjærestene hennes gjerne er 30 år yngre enn henne selv.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Eksterne lenker

icon

– Det er bare sånn som skjer. De fleste menn på min alder er gift og har barn. De er ikke mulig å date, sier Madonna i et intervju med New York Daily News.

Etter at 56-åringen skilte seg fra ektemannen Guy Ritchie (46) for syv år siden, har hun hatt flere romanser med unge menn – senest angivelig med den 26 år gamle danseren Timor Steffens – som hun brøt med i fjor.

I 2013 tok forholdet til danseren Brahim Zaibat (26) slutt. De hadde da holdt sammen i tre år. Før det var hun sammen med modellen Jesus Luz (27) i to år. Hun hadde også en kort affære med baseballspiller Alex Rodriguez (39) etter skilsmissen i 2008.

Eventyrlysten

Ut fra uttalelsene i det nye avisintervjuet er det stor sannsynlighet for at også stjernens fremtidige kjærester vil tilhøre en yngre generasjon enn henne selv.

– Jeg er en veldig eventyrlysten person, og jeg lever et sprøtt liv. Og jeg er alenemor med fire barn. Altså – man skal være ganske så frilynt og eventyrsøkende for å kaste seg inn i min verden, sier Madonna og legger til:

28 ÅRS FORSKJELL: Madonna og Jesus Luz møtte hverandre i 2008. Foto:AFP,

– Eldre mennesker, som er mer satt i tankemønsteret sitt, er nok ikke like interessert i et sånt liv som unge.

Også Madonnas første ektemann, filmstjernen Sean Penn (54), er yngre enn Madonna – men bare to år. Mellom sine to ekteskap hadde Madonna et forhold til treneren Carlos Leon (49), som er far til hennes datter Lourdes (19).

Madonna gikk for øvrig ut i bladet Rolling Stone nylig og sammenlignet aldersdiskriminering med rasisme.

Dropper Norge

Popveteranen legger snart ut på ny verdensturné, men mens både Sverige og Danmark får besøk, styrer hun denne gangen unna Norge. Sist Madonna opptrådte her til lands, var i 2012.

56-åringen er aktuell med sitt nye album «Rebel Heart», som høstet en firer på terningen fra VGs anmelder.

FÅ RAMPELYS-NYHETER PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder