Ozzys sønn på rett vei

(VG Nett) Ozzy Osbournes 17-årige sønn Jack er ved godt mot etter at han selv skrev seg inn på en rehabiliteringsklinikk i California.

ARTIKKELEN ER OVER 16 ÅR GAMMEL

MSIBRUKER: Jack Osbourne (17) misbrukte alkohol og marihuana og skrev seg selv inn på en rehabiliteringsklinikk. - Det går bra med ham, sier Jacks søster, Kelly. Foto: AP

Til bladet forteller hun at familien ikke var klar over hvor store problemer Jack hadde før han la seg inn til behandling ved den eksklusive privatklinikken Las Encinas Hospital i Pasadena 23. april.

- Vi visste ikke hva som foregikk, fordi vi ikke har vært sammen på en stund. Jeg var på turne, mamma jobbet med TV-showet sitt og pappa øver.

Alkohol og marihuana

Jack skal ha innrømmet overfor sin mor, Sharon, at han misbrukte alkohol og marihuana. Hun lovte umiddelbart å hjelpe sønnen på rett kjøl.

- Det går bra med ham, og vi er veldig stolte av ham. Han er ved godt mot, sier Kelly.

Jack Osbourne er kjent for TV-seere verden over gjennom virkelighetsserien «The Osbournes» (MTV og TVN). Han har det siste året vært fast innslag på Hollywoods jetset-fester. Pressefotografene stimler alltid rundt den eksentriske og frittalende unggutten som nyter å posere med vakre kvinner.

- Jeg ble oppslukt av min nye livsstil og begynte å misbruke stoff og alkohol, sa Jack, som jobber deltid som talentspeider for et plateselskap, i et åpenhjertig intevju med People Magazine.

- Da jeg innså det, la jeg meg frivillig inn på en rehabiliteringsklinikk for min egen helse og mitt eget velværes skyld.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder