KLAR FOR SØRLANDET: Migos, her på en fest før Superbowl i Minneapolis 1. februar. Foto: Omar Vega / TT / NTB Scanpix

Rapsensasjon til Palmesus

Migos imponerte på Øya i fjor. Nå kommer de tilbake til Norge og tar turen til sørlandet.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Rapgruppen fra Georgia i USA, som VGs anmelder omtalte som «med god margin den største kontemporære rapgrupppen i verden akkurat nå» i august i fjor, kommer tilbake til landet.

De skal spille på festivalen Palmesus i Kristiansand 6. og 7.juli. Gruppen har nettopp sluppet albumet ”Culture II”.

les også

Plateanmeldelse: Migos - «Culture II»

Festivalen feirer ti år i år, og festivalsjef Leif Fosselie var Migos et førstevalg.

– Migos er trolig den mest aktuelle gruppen uansett sjanger akkurat nå, og det at vi klarte å booke dem synes jeg er fantastisk motiverende men også bekreftende på den posisjonen vi etter hvert har opparbeidet oss.

les også

Konsertanmeldelse: Migos, Øyafestivalen

VGs anmelder Sandeep Singh, mannen bak de rosende ord etter konserten på Øya-festivalen er enig i at Migos er den største og mest innflytelsesrike rapgruppen akkurat nå.

– Det er ikke uten grunn at all denne rappingen i trioler som alle rappere gjør om dagen, gjerne omtales som «Migos»-flow. Trioen sørget for en buldrende og ekstrem fest på Øyafestivalen i fjor, med kompleks bruk av autotune jeg ikke har sett maken til før, sier Singh.

– Dette er en strålende booking, kanskje mest for det yngre og mer urbanvante publikummet, mens de som er fremmede for musikken kanskje vil lure på hva i helvete det er som foregår på scenen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder