I ULAGE: En halv time etter at dette bildet av Justin Biebers konsert i Buenos Aires sist helg ble tatt, forlot Bieber scenen til publikums buing etter det som skal være en matforgiftning. Nå anklages han også for å ha vanæret det argentinske flagget på scenen. Foto: AP

Mener Bieber vanæret det argentinske flagget

Justin Bieber møter nå enda mer motbør i Sør-Amerika etter at han brukte mikrofonstativet til å skrape to argentinske flagg av scenen.

  • Stein Østbø

Artikkelen er over seks år gammel

Ifølge Billboard skal episoden ha skjedd i Buenos Aires lørdag kveld. Videoer postet på YouTube viser tydelig at Bieber blir overrasket og i villrede da et argentinsk flagg blir kastet opp på scenen.

Han bestemmer seg for å bruke mikrofonstativet for å fjerne flagget, og på vei mot scenekanten blir nok et flagg kastet opp foran han. I stedet for å ta flaggene opp og gi en hyllest til landet han holder konsert i, velger Justin Bieber altså å «skrape» dem vekk med mikrofonstativets fot.

Dette har fått debatten i kommentarfeltene på YouTube til å nå uante høyder: er det vanæring av det argentinske flagget, eller er det bare Justin Bieber som er forsiktig med hva som blir kastet opp på scenen til han?

Episoden er bare den siste i en lang rekke uheldige medieoppslag fra ungdomheltens Sør-Amerika-besøk. I Brasil skal han ha utført ulovlig tagging.

Problemene vedvarte altså til Biebers verdensturné kom til Argentina, der han også ble matforgiftet under en av sine to konserter og måtte forlate scenen etter en halvtimes show.

Justin Bieber har nå vært på veien i fjorten måneder etter at han startet verdensturnéen i Glendale, Arizona i september i fjor. I april holdt han tre konserter på Telenor Arena i Oslo.

Flere artikler

  1. Bieber til avhør i Argentina

  2. Voldsom Bieber-interesse: Setter opp ekstrakonsert i Oslo

  3. Matforgiftet Bieber gikk av scenen

  4. Justin Bieber stormet av scenen - igjen

  5. Bransjefolk: – Justin Bieber kommer tilbake til Norge

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder