LURING: Justin Bieber har ikke kommentert om den nye singelen handler om eksen. Tidligere denne uken slapp han en gammel låt de spilte inn sammen. Foto: Charles Sykes , Ap

Justin Bieber samarbeider med Skrillex på ny låt

Torsdag kveld slapp Justin Bieber (21) låten «Sorry». Det spekuleres i om den er ment som en unnskyldning til ekskjæresten Selena Gomez (23).

  • Angelica Hagen

Artikkelen er over fire år gammel

Selena Gomez og Justin Bieber er igjen i pressens søkelys etter at Bieber tidligere denne uken slapp låten «Strong» på Drakes OVO Sound Radio, som paret angivelig skal ha spilt inn sammen for tre år siden. Låten er nå fjernet fra alle plattformer.

JELENA: Her er Selena Gomez og Justin Bieber på American Music Awards i Los Angeles i slutten av november 2011 - på dette tidspunktet var de fortsatt et par. Foto: Valerie Macon , Afp

«Strong» så ut til å handle om det turbulente forholdet de to hadde. Paret hadde et av-og-på forhold fra de først begynte å date i 2011 til forholdet tok slutt i 2013.

VG+: Historien om Selena og Justin (krever innlogging)

Romanseryktene har ikke stoppet og torsdag slapp han singelen «Sorry», som det spekuleres i er skrevet til Selena.

Låten er den andre offisielle singelen på det kommende albumet «Purpose», ifølge Universal Music.

21-åringen har talt ned dagene til singelen slippes og engasjementet har vært stort blant hans over 40 millioner følgere.

Husker du? Justin Bieber: – Derfor gråt jeg på scenen

Kommer til Norge

Tidligere denne måneden ble det bekreftet at Justin Bieber kommer til Norge i anledning «Senkveld med Thomas og Harald».

Han skal i tillegg holde en minikonsert på Chateau Neuf med plass til ca. 950 tilskuere, hvor Bieber ifølge Universal Music skal spille fem-seks låter - disse vil også bli vist på TV.

Les også: Bieber vipper Kygo av tronen

Bieber har vært i Norge to ganger tidligere. Første gang var på operataket i Oslo i 2012. Andre gang var i forbindelse med verdensturneen «Believe». Hver gang har konsertene resultert i kaos i hovedstaden.

VG kommer til å følge oppkjøringen mot Bieber-besøket tett. Følg med hver dag for oppdateringer!

Sterkere

Justin Bieber har kommet sterkt tilbake etter en liten pause. Singelen «What Do You Mean?» er ikke bare godt mottatt; både i Norge, USA og en rekke andre land er den hans første nummer én-hit noensinne.

Comebacket: – Fansen ikke hylende fjortis lenger

I sommer var han også gjestevokalist på singelen «Where Are U Now», med Skrillex og Diplo, som endte som en topp 10-slager over store deler av verden. Singelen han slipper fredag er imidlertid også med superprodusenten Skrillex.

Mye ser ut til at Bieber har snudd litt på karrieren og 2015 har så lang vært et godt år for Bieber - i fjor ble han best husket for arrestasjoner og lekkasjen av en gammel video hvor han dro rasistiske spøker.

Grillet Bieber: Lot superstjernen gjennomgå i fem timer

Les også

Mer om

  1. Justin Bieber

Flere artikler

  1. Nå er Justin Bieber i Norge

  2. Bieber annonserte ny låt

  3. Låtanmeldelse: Justin Bieber - «Sorry»

  4. Us Weekly: Justin Bieber og Selena Gomez er sammen igjen

  5. Selena Gomez advarer Justin Bieber mot å true fansen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder