STJERNEPAR: Eddie Cibrian (36) og LeeAnn Rimes (26). Foto: AP og Reuters

Countrystjerne i trekantdrama

(VG Nett) Kona til LeeAnn Rimes' motspiller hevder at countrystjernen forfølger ektemannen hennes. Nå tar LeAnn til motmæle.

ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL
LeAnn Rimes - offisiell hjemmesideLeAnn RimesYahoo Small Business - Cheap Domains, Web Hosting, Website Builder, Ecommerce SolutionsEddie Cibrian

Flere måneder har gått siden sanger LeAnn Rimes og skuespiller Eddie Cibrian dampet opp filmlerretet i «Northern Lights». Men historien er langt fra over - nå er det imidlertid en offentlig skittentøyvask rundt stjernenes privatliv som vies stor spalteplass i amerikanske medier.

Romanserykter

Etter innspillingen spekulerte pressen i om LeAnn og Eddie, som begge er gift på hver sin kant, hadde forelsket seg også i virkeligheten. Paret skal ha blitt observert på det som ble omtalt som intime middagsdater.

Kona: - Skammelig

Nå raser Eddies modellkone og mor til hans to små sønner, Brandi Glanville, mot LeAnn - og det i all offentlighet (VG Nett er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider).

Brandi hevder at det er LeAnn som ikke lar ektemannen hennes være i fred, og at Eddie har måttet gå til anskaffelse av nytt, hemmelig telefonnummer for å få fred for den berømte countryartisten.

- LeAnn er en forfølger, tordner Eddies kone via bladet Us Weekly.

- Hun nekter å gi oss fred - det er både skremmende og skammelig. Mange vil nok si at «it takes two to tango», og jeg innser det. Men én gang må LeAnn slutte å by ham opp til dans, lyder det i tiraden fra Brandi.

- Hun tekster og ringer konstant, sier Brandi til bladet.

YouTube: Se klipp fra filmen

LeAnn: - Ikke flere løgner

LeAnn har til nå forholdt seg taus om romanseryktene. Men beskyldningene fra motspillerens kone får ikke stå uimotsagt. Sangeren er imidlertid forsiktig med å bruke like sterke ord tilbake.

- Jeg er en kvinne med klasse, og jeg kommer aldri til å slåss mot noe som står i mediene. Men jeg har respekt for alle de involverte, inkludert min egen familie. Jeg ville aldri ha såret ektemannen min eller noen andre med flere løgner servert i pressen, sier LeAnn til bladet People.

- Jeg kan ikke kontrollere hva andre sier, men jeg kan kontrollere hva jeg selv sier og gjør. Jeg vil ikke synke ned på andres nivå, lyder det fra sangeren som søndag sto på scenen under MTV Movie Awards i Los Angeles.

Tause menn

Hva LeAnns ektemann Dean Sheremet synes om skittentøyvasken, er uvisst. Heller ikke Eddie har kommentert konas utspill offentlig.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder