TAR EN HJEMTUR: Todd Terje er en travel artist internasjonalt. Her avbildet under Coachella-festivalen nå nylig. Foto: GETTY/ATOMIC Foto: ,

Todd Terje på norgesturné

En av fjorårets mest hyllede norske artister besøker tre byer i hjemlandet til høsten.

  • Thomas Talseth

Artikkelen er over fem år gammel

DJ-en og elektronikaprodusenten «Todd» Terje Olsen har vært et stort navn i klubbkretser i årevis. I 2014 ble han et større og mer allmenngyldig navn ved hjelp av sitt debutalbum, som gikk høyt opp på VG-lista og høstet massiv ros internasjonalt.

Han holdt imidlertid bare én konsert i Norge i fjor, en bejublet seanse på Øyafestivalen. I november vil han ta et tilsvarende livebasert show til Bergen (USF Verftet), Trondheim (Samfundet) og Oslo (Sentrum Scene) i perioden 12. – 14. november.

Med seg har han musikere som broren Olaf Olsen (kjent som trommeslager i BigBang) og Lars Horntveth. Samlet går de under navnet Todd Terje & The Olsens.

Todd Terje får rikelig anledning til å finslipe settet sitt i forkant. I sommer spiller han blant annet på Glastonbury-festivalen i Storbritannia.

De to siste helgene har han opptrådt på den store og innflytelsesrike Coachella-festivalen i California, hvor han åpenbart hadde det moro:

– Jeg tror aldri jeg har sett en festival som er så velfungerende og behagelig både for artister og publikum som Coachella. Og det hjelper jo absolutt på å kunne se kjendiser drite seg fullstendig ut i VIP-området. Gøy! skriver han i en epost til VG.

ELEKTRONIKA LIVE: Todd Terje & The Olsens høster ros for hvordan de overfører elektronisk musikk til konsertformatet. Her på Coachella. Foto: AFP Foto: ,

– Tusenvis ble blåst overende av Todd Terje & The Olsens-konserten på Øya, og ytterligere tusener ble det på Coachella nå. Vi gleder oss til å by på dette showet i mer intime settinger, sier promotør Mark Vaughan hos konsertarrangøren Atomic.

Mer om

  1. Festival
  2. VG-lista

Flere artikler

  1. Kanye West overrasket festivaldeltagere

  2. Scenerigger falt i døden før Coachella-festivalen

  3. EDM-stjerner til sørlandet

  4. Kygos eventyrår!

  5. Matoma bruker all fritid på kjæresten

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder