ÅPENHJERTIG: Taylor Swifts nye album «Red» handler om en eller flere av ekskjærestene til artisten. Foto: AP

Taylor Swift langer ut mot eksen i ny låt - igjen

Har skrevet flere personlige kjærlighetslåter

Country-stjernen Taylor Swift (22) legger ikke skjul på at «Never Getting Back Together» handler om en lite hyggelig ekskjæreste.

Martine Lunder Brenne
ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Teen Choice Awards store vinner kommer med sitt fjerde studioalbum i oktober, skriver Huffington Post. Taylor Swift har røpet at albumet skal hete «Red» og at det blant annet vil inneholde låten «Never Getting Back Together», som er rettet mot en av Taylors ekskjærester i det virkelige livet.

Tidligere har eksen John Mayer fått gjennom gå, men Swift vil ikke røpe om det er han eller noen av de andre kjendiseksene som Jake Gyllenhaal og Taylor Lautner som får høre det denne gangen.

DÅRLIG STEMNING: John Mayer likte dårlig at Taylor Swift skrev en sang om deres forhold etter at det var slutt. Foto: Getty Images/All Over Press

- Sangen handler er både rørende og sensitiv. Den er skikkelig romantisk og handler om min svært sympatiske eks, sa en sarkastisk Swift mens hun himlet med øynene under lanseringen av låten.

BAKGRUNN: Taylor Swift synger om hjertesorg

På sitt forrige album skrev Tayolys Swift låten «Dear John» etter at hun ble dumpet av John Mayer, noe artisten selv satt svært lite pris på.

- Den låten ydmyket meg. Jeg hadde ikke gjort noe for å fortjene det, og fikk ingen forvarsler, sa Mayer om låten, hvor Swift skriver om at hun følte seg som en brikke i hans spill.

Taylor Swift har etablert seg som et av verdens største countryidoler med sine personlige og åpnehjertige tekster. Allerede i januar røpet hun at «Red» kom til å bli nok et album basert på hennes eget kjærlighetsliv- Da var Swift dessuten singel etter en tre måneder lang romanse med Jake Gyllenhaal, mens hun nå har funnet lykken igjen med Conor Kennedy.

Det kan dessuten virke som om Swift kan takke sitt turbulente kjærlighetsliv for braksuksessen de siste årene. Tidligere i år stakk hun og Justin Bieber av med flere priser enn noen andre under Teen Choice Awards, mens hun nylig ble utpekt som verdens best betalte kjendis under 30 av finanstidsskriftet Forbes.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder