Nervøs «Idol»-Siri tar en Kurt

- Håper ikke jeg ødelegger låten

Siri Vølstad Jensen (17) frykter at hun har tatt seg vann over hodet når hun skal fremføre en låt av Kurt Nilsen i kveldens delfinale.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Det er nemlig norsk aften i «Idol», og alle deltagerne må fremføre låter med norsk tekst. Siri har valgt Kurts kjærlighetsballade «Du Sa» og nekter ikke for at det er spesielt at nettopp han sitter i juryen.

Satser alt

- Det er en veldig fin sang, og jeg syntes det var spennende å velge noe av Kurt. Men jeg tror kanskje jeg har tatt meg litt vann over hodet. Det kan gå på trynet, men jeg må bare satse alt. Jeg håper ikke at jeg ødelegger sangen, sier Siri til VGTV.

- Jeg er ikke typisk norsk sanger. Dialekten min passer ikke så godt til sånn, sier Ålgård-jenta som likevel tas sjansen på å fremføre «Du Sa» på sin egen dialekt.

- Så langt det lar seg gjøre i hvert fall, forklarer hun.

VGTV: Se intervju med Siri

Ingen spesiell

- «Du Sa» er en intens kjærlighetslåt, har du en spesiell i tankene?

- Nei, det har jeg ingen. Bare hunden min, svarer en smilende Siri, som opplyser at hun ikke har kjæreste.

LES OG SE VGTV: Dette mener «Idol»-håpene om Justin Bieber - og se jentene synge Bieber-hits

Forkjølet

Siri har for øvrig slitt med helsa de siste dagene.

IDOL-DOMMER: Kurt Nilsen. Foto: NILS BJÅLAND

- Jeg er forkjølet, så denne uken har jeg nesten ikke fått øvd. Konkurransen er også enda sterkere nå. I kveld ender halvparten av oss i den såkalte fareseonen, altså de tre på bunnen. Selv blir jeg mer og mer nervøs for hver uke som går, innrømmer «Idol»-håpet, som har country som sin favorittsjanger.

Hun krysser fingrer for at Kurt og resten av Norge liker det de hører i kveld.

- Det hadde vært kjempekjedelig å ryke nå. Jeg koser meg veldig og har ingen planer om å reise hjem, sier 17-åringen optimistisk.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder