George Michael gravlagt

I en liten seremoni med kun familie og nære venner tilstede ble popikonet begravet onsdag.

  • Maiken Svendsen
ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

George Michael døde brått første juledag i fjor. Først onsdag nesten tre måneder senere ble han gravlagt, skriver familien i en pressemelding sitert av en rekke internasjonale medier.

Kjendiser i sorg: Hyllet som en strålende artist og venn

– Familie og nære venner samlet seg til en liten og privat seremoni for å ta farvel med deres kjære sønn, bror og venn, står det i pressemeldingen ifølge BBC.

– George Michaels familie vil gjerne takke fansen hans, som fra hele verden har sendt kjærlighetserklæringer og vist sin støtte. Vi ber om at familiens ønske om å få være i fred respekteres, og at de kan fortsette å leve sine liv utenfor medias søkelys, avsluttes meldingen.

Les også: Sterk uro rundt George Michaels begravelse

Den endelige obduksjonsrapporten konkluderte tidligere i mars med at Michael døde av naturlige årsaker. Den første obduksjonsrapporten kunne ikke si bestemt hva artisten døde av.

Kjæresten Fadi Fawaz twitret da noe som mange tolket som at popikonet tok selvmord. Kjæresten hevdet i etterkant at twitterkontoen hans ble hacket. Familien gikk da ut mot spekulasjonene knyttet til Michaels død.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder