KJENDISPAR: Stephen Belafonte og Mel B på en TV-galla i Monaco for noen år tilbake. Foto: AP

Krig mellom Mel B og ektemannen

Mel B (41) har gått rettens vei med svært alvorlige påstander om sin fraseparerte ektemann Stephen Belafonte (41).

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Den tidligere Spice Girls-sangeren fikk mandag rettens medhold i å ilegge Belafonte besøksforbud og forbud mot i det hele tatt å nærme seg henne og barna.

Oppdatert? Mel B skilles

Separasjonen som ble kjent for et par uker siden, får nå et svært bittert etterspill. Mel B hevder ifølge TMZ overfor retten at Belafonte blant annet har mishandlet henne fysisk, at han har gjort barnevakten gravid – og at han har presset henne til trekant-sex og truet med å lekke private sex-opptak.

Artisten hevder også at hun flere ganger har forsøkt å forlate Belafonte, men at hun har blitt truet til å bli.

Mishandlingen, som skal ha pågått over mange år, er utbrodert i detaljer, ifølge TMZ, som har fått innsyn i papirene.

TV-DOMMER: Mel B på en tilstelning i fjor. Foto: AFP

Stiller seg uforstående

Nettstedet har også fått Belafonte i tale ved å oppsøke ham hjemme i Hollywood. I et videoopptak hevder Belafonte at beskyldningene er uforståelig for ham.

– Hva min kommentar er til alt dette? Med tanke på at det dreier seg om moren til barna våre? Jeg er virkelig bekymret for hvordan dette vil påvirke barna. Det nivået hun har sunket til. Jeg er sjokkert, sier han.

Han legger til at han og kona var venner for to uker siden, og at han ikke skjønner hva som har skjedd.

– Vi kommer til å møtes i retten, sier han.

Så sent som i februar skrev Mel B til ektemannen på Instagram at «Vi har vært gjennom alt mulig som normalt ville splittet mennesker fra hverandre, men vi har kommet sterkere ut av det. Du elsket meg før jeg i det hele tatt visste hvordan jeg skulle elske meg selv. Du er hele min verden, kjære».

Husker du? Hinter om Spice Girls-gjenforening

Mel B oppga 28. desember som separasjonsdato i skilsmissesøknaden i forrige måned. Sangeren ba der om delt omsorg for parets fem år gamle datter, noe som står i kontrast til den ferske og nå innvilgede søknaden om besøksforbud.

Mel B har i tillegg to døtre på 18 og ni fra tidligere forhold med Jimmy Gulzar og Eddie Murphy. Også Belafonte har en 12 år gammel datter fra før.

For tre år siden oppsto det rykteflom om at Belafonte angivelig hadde banket opp kona. Den gangen benektet både han og hun spekulasjonene.

«Avskyelig og usant!» skrev Belafonte på Twitter.

Tilbakeblikk: Mel B i tårer over Eddie Murphy

Mel B giftet seg med Belafonte i all hemmelighet juni 2007 etter kun få måneders bekjentskap. Romansen og etterdønningene av Mel Bs tidligere forhold ble for syv år siden brettet ut i realityserien «Mel B: It's a scary World».

Separasjonen kom få måneder før paret kunne feiret ti års bryllupsdag.

Den tidligere «Scary Spice»-artisten har de siste årene vært aktuell som dommer i «America's Got Talent». Stephen Stansbury, som han opprinnelig heter, er produsent og regissør.

Fått med deg? Denne 44 år gamle Spice Girls-stjernen ble mamma

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder