MIDTPUNKT: Alle ville ha en bit av Stella Mwangi etter lørdagens seier i Melodi Grand Prix. Foto: Scanpix

Stella: - Jeg har ikke sovet ett sekund

(VG Nett) Stella Mwangi (24) klarte ikke å få blund på øynene etter lørdagens utklassingsseier i Melodi Grand Prix.

  • Halstein Røyseland

Artikkelen er over ni år gammel

- Jeg har ikke sovet ett sekund. Jeg bare lå i senga, og så på trofeet som jeg vant. Det hele er fortsatt helt ubeskrivelig, forteller Stella Mwangi til VG Nett dagen derpå.

VGTV: Stella: - Skal få hele Europa til å riste på rumpa

24-åringen knuste konkurrentene i lørdagens MGP-finale, og til slutt var hun hele 125.158 stemmer foran The BlackSheeps på andreplass. Stella Mwangi fikk til sammen 280.217 stemmer for låten «Haba Haba».

- Kline til

- Nå som jeg vet jeg har Norge i ryggen, så føler jeg at det verste er over. Nå skal jeg bare kline til i Tyskland, gi full gass og virkelig representere Norge til det fulleste, sier Mwangi.

VGTV: Slik lærer du «Haba Haba»-dansen

Tårene trillet på den vanligvis så smørblide artisten, like etter at resultatet var klart lørdag kveld. En målløs Stella Mwangi trengte noen minutter helt for seg selv, før hun klarte å summe seg nok til å svare på spørsmålene fra den ventende pressen - som alle ville ha en bit av den ferske MGP-vinneren.

VGTV: Stellas mamma: - Har bedt til Gud

- I går hadde jeg så vondt i hodet, siden jeg gråt som en baby. Tårene bare rant. Jeg klarte ikke å holde de tilbake, forteller Stella.

VGTV: BlackSheeps: - Vi er veldig fornøyde

Søndagen skal Stella Mwangi bruke til å slappe fullstendig av, og nyte gårsdagens seier så godt hun bare kan.

- Uvirkelig

- Jeg skal sette meg med en kopp kaffe, lytte til litt rolig, klassisk musikk som jeg liker, og lese avisene og se hva de skriver. Så skal jeg summere opp alt som har skjedd. Det føles fortsatt helt uvirkelig, smiler Stella Mwangi.

VGTV: Hør The Lucky Bullets versjon av «Haba Haba»

Den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen, kalt Eurovision-finalen, arrangeres i år i Düsseldorf, etter at tyske Lena Meyer-Landrut gikk til topps under finalen på Telenor Arena i fjor.

Det er semifinaler 10. og 12. mai, før det hele skal avgjøres i gigantarenaen Esprit Arena lørdag 14. mai.

Les flere nyheter på Rampelys-forsiden
Følg Rampelys på Facebook

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder