BALLADEDRONNING: Celine Dion (42) venter tvillinger. Foto: AP

Celine Dion snakker om graviditeten

(VG Nett) - Jeg er 42 år. Det var sjette forsøket, sier den gravide popdivaen og takker skjebnen.

ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL
In Concert

Celine Dion (42) kunngjorde gladmeldingen i går om at hun og ektemannen Rene Angelil (68) venter barn ved hjelp av kunstig befruktning. Popstjernen har det siste året ikke lagt skjul på at hun og ektemannen har forsøkt å bli foreldre igjen. Paret har fra før en sønn på ni år.

Når hun nå er på vei med tvillinger, er Dion så lykkelig at hun nesten ikke tror det er sant.

- Jeg ventet på at legene skulle si til meg at helsen min ikke tåler mer. Så banket skjebnen på døren, sier sangeren til kanadiske Jam.

- Mange tårer

Seks forsøk med kunstig befruktning måtte til for at det skulle lykkes.

- Det har vært mange tårer, men jeg prøvde ikke å klamre meg til drømmen om flere barn. Jeg ville ikke ødelegge meg selv dersom det ikke skulle gå, forklarer Dion som spontanaborterte på sensommeren i fjor like etter at nyheten om graviditen var blitt kjent.

Den fransk-kanadiske gullstrupen forklarer at hun nå prøver å ta én dag om gangen. Hun planlegger nå rolige, tilbaketrukne dager hjemme i Florida ut graviditeten.

- Jeg håper å se barna i magen sunne og friske fra uke til uke når jeg går til ultralyd. Vi har kommet så langt, og det har vært så utfordrende. Og jeg tar ingenting for gitt, sier Dion.

Hva er din favorittlåt med Celine Dion? Bli tilhenger av Rampelys på Facebook og si din mening.

Hun uttrykker stor medfølelse med andre par som sliter med å få barn, og som ikke har økonomi til å gjennomgå de kostbare behandlingene.

- Til dem vil jeg si at de ikke må gi opp troen på lykken, sier Dion.

42-åringen får svært travle dager til neste år. Da starter den vordende trebarnsmoren på en ny treårsperiode på Las Vegas-scenen.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder