DIREKTE PÅ VGTV I KVELD: Jostein Pedersen og Silje Pedersen (innfelt) går direkte på VGTV i kveld - og svarer på dine spørsmål underveis. Foto: Fredrik Arff/NRK / VG Nett
DIREKTE PÅ VGTV I KVELD: Jostein Pedersen og Silje Pedersen (innfelt) går direkte på VGTV i kveld - og svarer på dine spørsmål underveis. Foto: Fredrik Arff/NRK / VG Nett

Slik blir VGTVs MGP-direktesending

Chat med GP-Jostein og minMote-Silje på VGTV i kveld!

MUSIKK

ØRLAND/OSLO (VG Nett) I kveld kan du delta i VGTVs direktesendte Melodi Grand Prix-sending - og si din mening om årets MGP-artister.

Publisert: Oppdatert: 08.01.10 16:31

VGTV går direkte klokken 19.30 med Melodi Grand Prix-veteranen Jostein Pedersen og Silje Pedersen fra minMote. De skal si sine meninger om musikken og antrekkene.

VGTV:Her ser du VGTVs Melodi Grand Prix-sending!

Samtidig kan DU chatte med både Silje og Jostein, samt VG Netts team som er til stede på delfinalen på Ørlandet. Du kan også inne på VGTV gi poeng til de ulike MGP-låtene etter hvert som de blir sendt på TV. Chatten starter først i kveld, men allerede nå kan du stemme på den låten du har mest tro på.

Starter 19.30

Det er NRK som sender den første av årets tre delfinaler - og deres sending starter klokken 19.40. Allerede klokken 19.30 går VGTV direkte, og sendingen varer helt til kveldens NRK-sending er over.

Følg VG Nett og VGs team på Ørlandet på Twitter for å få siste nytt fra MGP-land:
Ida Anna Haugens Twitter-profil
Roar Dalmo Moltubaks Twitter-profil
Marcus Husbys Twitter-profil
Thomas Talseths Twitter-profil

VG Nett følger naturligvis også kveldens delfinale med løpende nyheter på VG Nett og VGTV.

Les også:Her finner du alle nyheter fra Melodi Grand Prix på VG Nett

Se hele TV-guiden for fredag kveld!

Artikkelen fortsetter under bildet!


Ta MGP-quizen!

Jostein Pedersen jobber som Melodi Grand Prix-ekspert for VG Nett under delfinalene, sistesjansen og den norske finalen de neste ukene. Han er også på plass for VG Nett under den europeiske finalen i mai. Det samme gjelder Silje Pedersen, sjef for minMote.

De neste to delfinalene arrangeres på lørdag, henholdsvis i Bodø og Skien. Mens sistesjansen er i Sarpsborg lørdagen etter - og finalen i Oslo Spektrum 6. februar.

Her kan du lese hva Jostein tror om den første delfinalen: - Maria er en åpenbar favoritt!

VGTV:Hør hvordan barnehage-barna vurderer MGP-artistene

Les også:Storebror Carew punger ut for Elisabeth

Mens du venter på årets første delfinale kan du teste din egen Melodi Grand Prix-kunnskap. Ta Jostein Pedersens MGP-quiz her!

BLOGG:Her finner Jostein Pedersens MGP-blogg

Her kan du lese mer om